July 08, 2007

ilmastobileet ja pillublogit (mutkat suoriksi heti otsikossa)

uusi päivä :)

tänään pitäs toi customer care työproggis tehä loppuun, tai sen drafti siis, ja pian, jos meinaan illan viettää F:n kanssa. mutta enpä muista millon olisin mitään päivällä tehnyt tai saanut aikaiseksi, 'en vaan osaa.'

luin siitä kun Al Gore järjesti näitä ilmastonmuutosbileitä (Live Earth). 9 konserttia ja selkeästikin aika paljon mediahuomiota (mikä ehkä oli tarkoitus??). ja sitten joku vegaani jossain jaksaa itkeä kun RHCP meni Lontoon keikalle yksityissuihkukoneella ja sitä ja tätä. voi voi. ei järjestetä sitten mitään vitun konsertteja. ehkä RHCP ei vittu pystynyt päättää lippujen varaamisesta vielä joskus tammikuussa kun ne olis pitänyt varaa jotta tilaa BA:n lennolle olis löytynyt. vaihtoehto se että pyydetään RHCP:n tilalle joku paikallinen trubaduuri, tai ehkä Lontoosta löytyy vielä näitä punk-bändejä... ei nää bändit jotka soittaa täällä tänään ja vittu Roskildessa huomenna niin voi varailla jotain economy tai business-lippujakaan ehkä sillä aikataululla mikä niillä on. ja sitten se määrä rojua mikä niillä voi olla mukana kiertueen takia, ja jonka pitää siirtyä paikasta toiseen yhtä nopeasti, ei se vaan välttämättä muuten onnistu kun sellasella kamalalla yksityisvehkeellä. no käytetään niitä varmaan ihan syyttä suotta egon ja mukavuudenkin takia, mutta tässä tapauksessa en koe että se olisi oletus, mut se että dissaa konsertteja siksi että joku artisti ei kontannut sinne niin voi voi. miksei mikään oo vittu ikinä hyvä. pitäis vielä valittaa siitä että artistit olis pitäny valita sen mukaan et ketkä on köyttänyt itsensä joskus puuhun tai lahjoittanut vähintään puolet omaisuudesta amazonin sademetsien suojelulle. saa yleisö itse esiintyä keskenään siellä. se olisi ilmaston kannalta paras. ja pitää syödä vaan itse kerättyä ruokaa jottei synnytä mitään pakkausjätettä! ja bajamajoja ei saa tuoda ja hakea mikään bensa/diesel hirviö, vaan ne joko itse kärrätään talkoovoimin jätevedenpuhdistamolle tai mihin pitääkin tai sit pitää olla sellasia aurinkopaneeli-rekkoja. kai niitä on??!

noniin, minä rauhoitun nyt ja jatkan global warmingin eduista nauttimista *avaa verhot ja antaa auringon lämmittää, se on niiin paljon hotimpi ilman sitä o-kerrosta*


Pillu.Tk Kuvat on erikoinen blogi joka vaan linkittää sivustoja joiden aiheen jo arvaakin. en itse välitä tollasesta matskusta ainakaan still-kuva muodossa mutta musta toi oli kiva idea. tsekkasin pari linkkiä kuitenkin ja luonnollisen karvaisen ystäville suunnattu sivusto oli aika hurja. mietin että tollanenko sitä olis jos ei sheivais??

kristinuskosta islamiin
-blogi on blogilistalla nimellä "entinen jeesustelija, nykyinen rättipää". täytyy myöntää että jälkimmäinen 'kuvaus' herättää välittömästi mielenkiintoni. mutta blogia on myös ihan kiva lukea, "rättipään" näkökulma on kiinnostava. tuon pahan sanan käyttö sallittakoon koska sitä kirjoittaja itsekin käyttää blogilistalla.
vihainen nainen burqassa on samaa aihepiiriä koskeva blogi, ihan viihdyttävä lukea vaikka kun joka toinen sana (tai joka kolmas) on jotain muuta kuin suomea niin hermohan siinä meinaa mennä. naisella on kuitenkin asennetta mikä on hyvä piirre ja mikä tekee blogista mielenkiintoisen.
*otsikossa hauska 'pun' eli pillut monikossa, jälkimmäisten blogien kirjoittajathan ovat naisia. mutta pun on silti sattumaa (kuulosti sopivalta suomeksi) enkä viittaa sillä halveksivasti näihin naisiin jotka vaikuttavat mukavilta ja joiden blogeista pidän.

No comments: