July 28, 2007

suomenruotsalaista vitutusta

vittu että onkin joku stressivitutus nyt. ja väsymysvitutus lisäksi.

äidin kanssa soittelua pitää vältellä kun se äityy lähes aina huutoriidaksi ja vittuiluksi. kukan muu ei saa mua huutamaan ja avautumaan ihan sillä tavalla. ollenkaan sillä tavalla. käsittämätön asia miten ne kierrokset nousee niin nopeasti. en ole ikinä huutanut kellekään muulle.

Idoli-tyyppi Kristian Meurman oli NYT-liitteessä sanonut jotain siitä kuinka muusikot ja yrittäjät on sen mielestä rehellisempiä työntekijöitä kuin esim. kunnan työntekijät. kiva olis olla kärpäsenä katossa kattomassa kun sellanen epärehellinen sairaanhoitaja hoitaa Kristianin äänijännevamaa joka on tullut liiasta paskan.... no joo. kun Kristianin tulevalle vaimolle syntyy lapsi niin sekin varmaan kuolee siihen kun lääkärit ja hoitajat ovat niin epärehellisiä (varmaan muutenkin huonoja?). missähän Kristian olis, siis kuinka paljon pidemmällä elämässään ja koulututempi ja menestyneempi, ilman niitä kunnan pahiksia? siis kun vanhemmat olis toki kustantanut paljon paremmat, yksityiset palvelut, kuten yksityiskoulun. nyt on jotenkin paha mieli, itsekin koen itseni epärehelliseksi, valokuvaushommat on jonkunlaista yrittäjyyttä, mutta olen silti vähän töissä myös isolla pahalla Yrityksellä :(

kun on pahalla päällä niin jaksaa vituttaa tollanen aivan turhanpäiväinen mitättömyys mitä joku suomenruotsalainen on sanonut.

No comments: