September 17, 2007

pro lentäjät ja vielä pro:mat ääri-islamistit

Colin McRae lensi paremmin kuin ammattipilotit (HS 17.9). ja minä kirjoitan paremmin kuin journalistit. ja äitini kokkaa paremmin kuin michelin ravintoloiden huiput. mutta, joskus, kun ihmisistä kyse, saattaa mokia tapahtua. eli minä saatan esimerkiksi kirjoittaa typon! en tiedä miksi Colin crashasi, eikä kiinnostakaan, toi uutinen vaan oli niin wtf.

ääri-islamilaiset riehuu taas suu vaahdossa pilakuvan takia, minkäs muun (HS 17.9)
. kelaan, että mitä jos kaikki maat, tai vaikka kaikki euroopan ja amerikan mantereiden valitot, ja parikymmentä muuta vielä aasiasta ja afrikasta, julkaisisi samoja pilakuvia, ja teettäisi vielä muutaman uuden. siinä olisi ääri-islamisteilla rekryn paikka! "etsitään kokoneita palkkamurhaajia..." no toi oli vitsi, ei niiden tarvii maksaa palkkaa, löytyy noita innokkaita jotka tappaa ihan ilmaiseksi. palkkana on nimellinen taivaspaikka, ja siellähän odotti 17 neitsyttä vai miten se meni? no kyllä siitä diilistä muutaman piirtäjän puukottaakin? mutta kyllä se kiireeksi pistäisi kun kaikki alkaisi suoltamaan noita piirroksia, eri lehdissä vielä. kuka helvetti siitä pitää kirjaa että kuka piirsi ja mitä? jos piirtää monta kuvaa niin tuleeko siihen sitten kidutus kaupanpäälle? tarvii olla jonkun näköinen excel että pysyy homma hanskassa.

tämä en-saa-blogata alkaa vituttaa ja sitten tulee näitä rikkeitä kuten juuri tässä ja nyt. olen kehitellyt uusia teorioita Artun kanssa siitä, mikä itseilmaisuuni vaikuttaa, ja toivonkin että voisin niiden varjolla oikeuttaa itselleni taas blogaamisen.

No comments: