September 26, 2007

pseudokriittistä pseudokriittisyydestä

tuntuu että vaikka Riston keikat onkin hienoja, niin että me mennään sinne melkee lähinnä kuuntelee "Pupu Tupunaa"... se tulee encorena ja sisältää aika villiä improvisaatiota. tyyppi on mielikuvituksekas...

lämmitysvalmiina myytävä broilerpasta on yksi suosikkiruuistani, ja ostin sitä tänään. en tajuu vaan miksi se pitää olla sellasessa isossa laatikossa, kun makaroonilaatikko ja maksalaatikko ja muut on pienessä. siin on kahden päivän annos sit.

olen kisujen kanssa päässyt aika hyvään meininkiin. ruuan jakeluun on tullut tietty rytmi. tänään ostin karjalanpaistia ja annoin pikkuisten syödä itsensä ähkyyn siitä. kun menen nukkumaan vasta aamuyöstä/aamulla niin eivät ehdi kauheasti riehua kun jo aurinko nousee ja ilmoittaa että on niiden vuoro käydä nukkumaan. pikkuhirviöt painisivat varmaan loputtomasti jos asuttas luolassa. isompi pikkuhirviö on loputtoman hellyydenkipeä ja pienempi pikkuhirviö tulee varmaan äitiinsä vielä. ne yrittää tulla meidän kanssa sänkyynkin, mikä on söpöä, mutta siihen on vedetty raja.

huomenna on aikanen herätys! ihan hyvää vaihtelua... ei jotenki oo sekään kiva jos ihan aina menee iltapäivään. meen aamulla lääkärille vähän jutskaa näist mun ei-niin-hyvistä fiiliksistä ja iltapäivällä samaa asiaa homeopaatille. sekin tosin on myös lääkärin paperit omaava eikä mikään huuhaa mitä ehkä jotkut on (saa kela-korvauksen!), en tiedä mutta skepsis tykkää tietysti haukkua senkin jutun maan rakoon (linkki), tuntuu että niillä ei ole sitten mitään ylärajaa paranoialleen. mutta siis, homeopaatti-lääkäri tietysti haluaa välttää perinteisiä lääkkeitä jos mahdollista ja on aina tosi nihkeä kuulleessaan mitä kaikkea olen taas vetänyt... ei mutta nyt tosta skepsiksestä. ihan hyvä että kirjoittavat kriittisesti asioista mutta tarviiko nyt ihan kaikkea mitä ei lakikirjassa lue niin leimata kauhealla noitavaino-meiningillä? en ite usko mihinkään auroihin tai moneen muuhunkaan paskaan mutta joku akupunktio (jota en ole kokeillut) saattaa oikeasti toimia, se että se on aasiasta tai että english medical journal ei ole siitä vielä kirjoittanut ei tarkoita etteikö voisi. ja jos vaikutus onkin plasebo-tyyppinen niin voi voi... onkai maailmassa huonompiakin asioita? ihan vitun sama kai se on millä joku jostain paniikkihäiriöstä tai ihottumasta paranee, hauska ajatushan se on jos oma mieli siihen pystyy? joku syöpä on eri asia, ja oletan tässä että henkilö itse osaa päättää haluaako laskea kasvaimet jumalan vai sädehoidon varaan. näillä skepsis-tyypeillä on ehkä jotain ongelmia joita ne purkaa olemalla muka kriittisiä, "huuhaan" yläpuolella. toivon että joku niistä kärsii samanlaisista selkäongelmista kuin minä ja kohauttelee sitten harmissaan olkiaan kun lääkäri sanoo että "joo voimistele, ei tässä muuta voi kun toi on tommonen, niin ja sitten ehkä ennenaikainen eläke kun ei särkylääkkeet enää auta" (lähde: terveyskeskuslääkäri kalliossa -01). sitten se isuu himassa koneella ja selkään sattuu niin perkeleesti, vaikka on voimistellut!, ja sitten voi kirjoittaa jotain todella nihkeetä jostain "pseudotieteellisestä" mikä on ry:n lempisana. jos ei sitä opeteta suomen lääkäriopistossa niin se on vittu pseudotieteellistä paskaa.

Facebookin arvo jopa 10 miljardia dollaria (HS 25.9). arvokas on...vitun jee. mutta IHAN PASKA KÄYTTÖLIITTYMÄ SILTI! minun tuomioni facebookista: turhamaista ja tyhjää ajankäyttöä suosiva näennäisen sosiaalinen harassment-henkinen spämmi-kone.

No comments: