September 20, 2007

kuulin tuossa lukijalta että kisut näyttävät "venäjänsinisiltä". olenko minä oikeen saanut yläluokkaisia vieraita?! oi. no, eihän noi selvästi ihan perus landekisujakaan ole... (minä pidän landekisuista kyllä, minulla oli niitä pienenä enenkuin allergia lähti käsistä).

hienostokisuja...voih. ilmankos käyttäytyvät niin hyvin. vähän meinaa pieneltä välillä mopo karata omaa takatassua jahdatessa (eihän siinä muuten mitään mutta tuo tasapaino, se on vielä hakusessa), ja äiskäkin on leikkisä...ihme ettei mitään ole hajonnut...mutta jotenkin ovat kyllä kovin siivosti ja kohteliaita.

ruokaa menee ihan helvetisti, sheba uppoaa niinkuin sopiikin koska noihan on aika sheba-kisun näkösiä!

mies on omaksunut isän roolia varovasti. iskä on nyt dokaamassa, mutta onneksi nämä lapsoset ei häiriinny moisesta, siis kun iskä tulee yöllä kotiin. ;) iskä on niin jättiläinenkin, se voi mietityttää pikkukisua että mikä se oikeen on, vielä paljon isompi kuin äiskä. haluan että leikitään perhettä, selvästikin.

Ostin HMstä tänään uuden takinkin, mutta tajusin melkein heti että oikeasti haluisin sellasen hupullinen. tossa ei oo huppua vaikak se on muuten jees. pitää siis viedä takas ja hankkia joku toinen. mä pidin kai melkee koko viime talven sitä valkosta pissistakkia mutta nyt haluaisin jotain trenssitakin tyyppistä, mutta siis topattua ja hupulla. pitää peittää pikku-nassu raa'alta sääpeikolta! on niin herkkä hipiä, vähänkö tää syksyn tulo viikossa kuivatti mun ihon, piti ottaa taas käyttöön heti kovat aineet, Clinique jne. nyt tilanne on tasoitettu mutta kyllä säikäytti, kun yhtäkkiä hilseili... ja tää ei iän myötä muutu yhtään helpommaksi...

No comments: