November 24, 2007

kiusaajia

yskä ja hengenahdistus palasivat. noo jos nyt selviäis ton Damin reissun tukehtumatta savuihin. katotaan sitten. mutta paska juttu kuitenki.

mietin kun brasilian presidentti sanoi että jumala on brasilialainen. mun puolesta saa olla toki. suomalaisten enkelitaulujen ja muun kuvituksen perusteella jeesus kyllä ainakin näytti ihan skandinaavilta, että miten on sitten neitseellisesti siinnyt se tyyppi niin...sitä mietin tässä. mahtoi olla näky muinaisessa israelissa! nyt jos kysyttäs muiltakin vielä jumalasta niin suomalaiset ei uskaltais kommentoida, ja pyytäisivät vielä perään anteeksi, kunnon luterilaiset... ruotsalaiset keskustelisivat asiasta keskenään ja toteaisivat sitten että joku yleinen konsensus asiaan vois löytyä joka miellyttäs kaikkia... norjalaiset eivät ole kuulleet jumalasta. saksalaiset tekisivät tutkimuksen jonka mukaan jumala ei ole kansalaisuus-sidonnainen, mutta helvetin tuomitseva ja rasistinen kuitenkin. amerikkalaiset....niiltä ei kysytä jooko, ei mennä siihen. kanadalaiset kysyvät ensin amerikkalaisilta mitä mieltä nämä ovat. venäläisiä ei kiinnosta, mutta he uskovat että jumala on juonut Stolichnayaa. minustakin vaikuttaa siltä... afrikkalaiset eivät ymmärrä kysymystä.

eilinen doku-testi ei oikein tuottanut testi-tuloksia mutta sai taas ihmetteleen miten hyvin selviän näistä juomisista. olin loppuyöstä ihan seis ja filmi poikki mutta heräsin aamukasilta että mitä mitäs... tai väsytti mutta ihan normaalia kasin aikaan aamulla. odotin edes ihan pikkusta jälki-krapulaa mutta ei sitä tullut. samanlainen päivä ku kaikki muutkin. uskomattomat geenit tai jotain.

Janice kiusaa taas mallityttöjä telkussa, pitää kattoa.

No comments: