November 29, 2007

ruotsalaiselta kuulostava jenni

"miehet aiheuttavat yli neljä viidestä kuolonkolarista (HS 29.11). joo. vanha uutinen mutta onhan siitä kiva lukea kuinka miehet löytää itsensä aina onnettomuuksista (nimenomaan syyllisenä). miten niin pääseekin käymään... johtuu varmaan siitä kun naiskuskit on niin huonoja eiks?

iltapäivä on näköjään eri kuin aamupäivä, olen paremmalla tuulella. uutiset pelottelee suomalaisia että JOS alko menee lakkoon ja JOS lakko kestää niin jouluviinat SAATTAA jäädä ostamatta! mitenköhän kansa sen kestäisi? talvisodasta selvittiin muta tämä on ihan toista luokkaa. jos mulla jäis jouluviinat ostamatta niin ei olis huono. olen koklannut nyt 2/4 suomalaisesta dokailupyhästä ja oikeestaan ne riittääs. no ehkä uusi vuosi vois viel olla... mutta tää joulu... jos ei tätä elämää nyt selvinpäin jaksa niin pitää alkaa harkita ei-elämällisiä vaihtoehtoja. olen tänään kovin toiveikas siis :) aion keksiä harrastuksia ja vähetnää juomista. sosiaaliset tapahtumat ovat toki tärkeitä ja tänäänkin on ne pikkujoulut, mutta ne on poikkeuksia arjesta kuitenkin.

tänään pikkujoulujen alku-ohjelmaan kuuluu pelicans-hifk matsi ja just nyt en haluais palella jäähallissa mutta kai se on mentävä. jääkiekko-innostuksenikin on näköjään laantunut johonkin...voi voi. viime viikolla satuin sattumalta telkun eteen kun sieltä tuli Teemalta joku dokkari. kuinka huumori vaikutti kommunismin kaatumiseen lähinnä keski/itä-euroopassa. tuli tosi hyvät fiilarit ja vanhat ajat mieleen, katsoin pienempänä tosi paljon kaikkia dokumentteja, ne on inspiroivia. unohdan kuitenkin ne jutut joten aina tuntuu et oppii vaan uutta ja hienoo. ajattelin et mitäs jos rupeiskin kattoo dokkareita Teemalta. se vois nostaa fiiliksiä ja olis kivaa. jos alkaisin niin mitähän pitäs tehdä... joko muistaa mihin aikaan ne tulee tai hankkia tallentava digiboksi. ja ne on kyllä tän läntisen maailman ihan vihoviimeinen vitsaus... en edes aloita mutta olisi ihan itsemurhaa hankkia semmoinen. no, ellei nyt parillakympillä saa. ja ole tietoinen siitä että ne nauhoitukset ei ehkä toimii tai ainkaan sellaisina kun pitäs toimia ja jonain päivänä menetät ne kuitenkin. mutta voi siitä parinkympin edestä olla iloa. tallentavassa boksissa pitäis ehdottomasti olla ulkoinen kovo, en tykkää mistään ylim. härpäkkeistä eli se pitäs olla hoidettu jotenkin fiksusti, mielellään haluaisin piuhan suoraan tietokoneeseen. mutta no...en nyt lähde noita vaihtoehtoja spekuloimaan sen enempää, jos ne nyt eka toimis vaan. mutta ovat epävarmempia kuin joku win'95... kevyesti. mitä siis tehdä? en halua mitään järkyttäviä säätöjä. onkohan ne netissä ne dokkarit? se olis fiksua. telkkarit ja boksit on niin turhia laitteita muutenkin. jos ei nyt välttämättä halua brassaa naapureille siitä 90" tuuman näytöstä. on kai siinäkin ilonsa. siinäs kompensoit, ei se mihinkään siitä kasva, sori.

ahaa Iran julisti rap-musiikin laittomaksi. "musiikinlajissa ei sinänsä ole mitään vaikaa..." niin mutta jos kuuntelen sitä niin te kivitettä mut kadulla? normikäytäntö teillä joo tiedetään kyllä. ymmärtäähän se. rap-musiikki on vahva uhka teidän suurta ja mahtavaa jumalaanne kohtaan. tuleekohan tän kerrostalon muslimit nyt puukottamaan mut? no ei kai ne kaikki noin sekaisin ole kuitenkaan. ei kaikki kristitytkään ole sekaisin! ateisteista sekaisin on selvästi pienempi osa mutta aika monilla, uskonnosta tai sen puutteesta riippumatta on jotain ongelmia mistä mun mielestä pitäis jutella. toi kuulosti vähän ruotsalaiselta mikä ei ollut tarkoitus. lähestyn asioita yleensä väkivaltaisesta näkökulmasta mutta tänään olen juttelu-tuulella. mutta rap-musiikki siis...hoh hoijaa eihän mua kyllä haittais jos noi 50centin über-äijä-macho julisteet katois tuolta kadulta, mutta sananvapautensa kullekin. musta on tosi kiva kun sillä on rahaa ostaa koruja, jopa aitoja ehkä, meillä on sillee jotain yhteistä koska mäkin välil ostan...mut sit ei kuitenkaan tiettekö olla ihan samiksia. joku siin mättää. mutta toi Iran, voi voi. mitäs siihen muuta.

No comments: