December 28, 2007

kuosit jossain ihan muualla

nykyajan paidat on kyllä ihan käsittämättömiä... paitsi että niitä tehdään vaan sellaista raskausmallia (sauma rintojen alla ja sitten vaan teltta siinä alla... jotain barokki tms vaikutteita) niin mulle ne ei meinaa tietyistä kohti mahtua. vaikka ostas yhtä reilumman koon jos vaan paidan malli ei ole turhan tarkka, niin silti napit repeilee irti tai ainakin tilanne näyttää uhkaavalta. olis kiva jos vois brassailla rivien välistä jollain DD-kupeilla mutta siitähän ei ole kyse. ja kuka sellasia oikeesti haluaakaan, roikkuvat vaan ellei ole keinotekoiset. ja onhan ne sit tiellä. no kuitenkin, ihan normaalimitoissa liikutaan, sopusuhtainen ihminen... mutta isommatkin paidat on laudoille. wtf? mistä mun pitäs paitani ostaa? jostain Seppälän Suomalaisten Naisten mallistosta vai? toi H&M on nyt tässä mielessä ollut kyllä pettymys. ne ennen lomareissua ostetut paidat just ja just menettelee, hakaneulan kanssa yks mutta kuitenkin, mutta toi eilen ostettu pinkki paita lähtee nyt takas kaupan hyllyyn, kangaskin vääntyili sen näköisesti ja kuosit meni mihin sattuu tämän mainitun ongelman takia... harmi koska paita oli kiva ja kivan hintainen. hameita on nyt kertynyt sen verran että niiden ostaminen saa kai riittää. niiden kanssa tosin tarvii sukkahousuja, ja ostinkin niitä tuossa joulukuussa mutta... tänään jos tarttus viel jotkut mukaan. vaikka harmaata villaa, sellaisia mulla ei ole.

taas yksi entinen työtoveri ilmoitti saaneensa uuden työpaikan. menemme juhlistamaan tätä aterioimalla keskustassa illalla kolmistaan. tai ties vaikka kutsuis muitakin. no niin ja nyt varasin pöydän kolmelle. eli ei vissiin kutsuta.

pieni vitutus päällä....mutta ei siitä sen enempää. keskityn tomaattimozzarella-leipääni uusi kylpytakki päällä ja kaikki paranee.

No comments: