February 08, 2008

paitoja...taas....ja taas...

tulin himaan miehen luota ja avasin spostin ja mulla ei ollut muka yhtään uutta postia. mietin hetken, hämmennykseni johtui tietty siitä että yleensä mulle tulee postia. ja ihan sattumalla voisi tietty olla pieni tauko siitä, mutta se tuntui vaikealta hyväksyä. ja sit mietin, että onko vika mun korvien välissä, vai onko se vaan tilastollisesti niin epätodennäköistä oikeesti, suhteutettuna postin määrään jota olen tottunut saamaan? painoin varmuuden vuoski send/receive ja tulihan sieltä 17. en siis ole ihan idiootti. puolet tietty niitä automatisoituja newslettereitä, ja osa facebook-juttuja "plää plää took this and that fuckin quiz"...niistä pitää irtisanoutua vittu, onneksi se on poikkeuksellisen helppoa...toi on tosi häiritsevää spämmiä. ja sit joku joku haluais olla mallina kuvissa mutta nimen perusteella ei ainakaan asu suomessa...ei sillä että tällä hetkellä sillä olis mitään väliä mutta kuitenkin. ja sit jotain ryhmäviestejä huomisia tupareita koskien. ei siis oikeesti mitään ihmeellistä mutta olipahan jotain odottamassa minua. työmailien lisäksi, niitä kyllä rävähti heti inbox täyteen...

mentiin aikaisin nukkuu eilen, ennen puoltayötä, ja mun piti lähteä himaan samalla kun miehen töihin mutta aamiaisen jälkeen menin takaisin sänkyyn... ja heräsin klo 12:30. nimim. ONGELMA. vittu.

klo 15 on lounas Annin ja Oton kanssa. sen jälkeen tapaamme miehen kanssa vanhan kollegan joka on nyt raskaana. ja ilmeisen onnellinen siitä. tapasivat eilen pitkästä aikaa miehen kaa ja se oli kyselly vieläkö ollaan "kyyhkyläisiä" jne. ja mites joko lapsia... lol. sitten se ehdotti että mies huijaisi minut raskaaksi ja laittoi mulle postia että mies saattaa yrittää tällästä huijausta. totesin että ok, osaan onneksi sitten hankkia abortin ilman huijaamistakin. sen pari kertaa kun on elämässä katsonut kalenteria vähän huolissaan niin ajatus jostain sairaalasta ja ties mistä kaavinnasta on vähän ahdistanut kyllä, että onneksi siihen ei ole tarvinut mennä. mutta pakkotilanne on pakkotilanne. kuitenkin, kannan vastuu-n/-ta meidän lasten hankkimattomuudesta, ja onneksi mies ei edes halua lapsia. asiathan on siis aika hyvin!

ostin satiini tms pyjamatkin. oloasuks kai. ne flanelliset on nukkumiseen.


sit nää Threadlesin paidat tuli. tyttö pupun ja aseen kaa (en samaista itseeni kuiteskaa) ja sit tollai...hassu identitetti-juttu...artisti itse kirjoittaa siitä hyvin. laitan sen päälle nyt heti.töitä....pitää tehdä töitä!

näin unta että olin mökillä... ja siellä oli paljon kisuja ja sit eläimiä jotka pysty esittää ihmistä (hirvi, jonka himassakin kävin siel skutsis) ja susi joka oli ihmismuodossaan sellai kauhee emo-goottipoika ym. ja sit joku pahis yritti tappaa sellasen pikkukisun ja otin asiakseni selvittää kuka vittu se oli. epälin yhtä sutta, vaikka emokisu epäili koiraa. mutta itse asiassa se koira oli se joka pelasti sen pikkukisun. ne kisut oli vaan kisuja, ei ihmisiä. olisin halunnu keskustella pikkukisun kaa, ja nähdä sen vammat, mutta emokisu oli tietty aika suojelevainen ja puri mua vaan käteen kun yritin mennä sinne aitan alle katsomaan. no, ymmärrettävää.

No comments: