November 19, 2008

ei mitään tähdellisempää

eilen päivällä olin pahis ja ostin makaroonilaatikkoa kun en jaksanu arpoo jonku pinaattikeiton ja katkarapukeiton väliltä.

tänää piti mennä Tuomaksen kaa lounaalle mut mokasin pahasti ja sain puhelimeni kii kun en ollu maksanu laskua. just kyl maksoin jonku pari viikkoo sit mut oon aika sekasin et mikä kuu ja missä... kesällä muistan saaneeni tekstarilla muistutuksen et pitäs maksaa, odottelin sitä nytkin. no, ei ne sit vissii lähettele niit enää :D mut et ekan kerran elämässä sit puhelin kii. onneks sentää ei ollu kyse sähkölaskusta. vaikka saako ne katkaista sitä suomes, joku jäätys viel kuoliaaks, taitas vaan mennä perintään? no, maksoin aamuyöllä laskuni kun tän totesin mutta saas nähdä millon liittymä aukee. en sit saanu oikeen yhteyttä Tuomakseen ja jäi lounaat välistä.

kai mun pitäs alkaa jotenki kattoo tota eteisin postipinoa ettei vastaavia satu lisää.

muuten kaikki ok. makaroonilaatikko oli hyvää. eilen pidettii Artun kaa paltsua tuota hääpäivä-juhlaa koskien. soittolistaa, tarjoiluja, decor, ohjelma... vähän vastuita ja deadlineja sovittiin. paikka ei ole vieläkään ihan varma mutta toiv selvii näinä päivinä. siinä olis kohtuu halpa vuokra ja muutenkin kiva tila, ei mikään normi ladosta-tehty-juhlasali. ja tietty keskustan tuntumassa eikä jossain kemijärvellä.

helsinki

No comments: