November 21, 2008

vasara ja nauloja

eilen oli tosi jees siellä kurssilla istuessa. tyyppi kun veti sitä oli tosi pro. ja muistin taas missä olen hyvä; oppimisessa. ei tarvinut seuraa juttuja kun katsoin ruudulle ja kas, minä osaan. tuli koulu mieleen.

tänää on shopping day, vaikkakin pakollisia juttuja vaan ikäänku. vai onko backupit pakollisia?? mut verkkokaupasta pitäs tosiaan sellai LaCie kovo käydä hakee ja IKEAsta jotain naulakko-koukkuu...

eilen menin akateemiseen ja kysyin tädiltä mitä tarviin ku meinaan maalaa. "aluksi voisi harjoitella tälläselle sketch-paperille..." joo tässä mitään harjotella, nyt maalataan! ostin pari halpis-pensseliä ja canvasta, yhden ison mun Mustalle maalaukselle ja sit yhden pienemmän pupu-maalauksella ja sellasen halvan akryylimaalisetin jälkimmäiseen. musta öljyväri tuli aiemmin viikolla postissa, mutta joku sit sano että se kuivuu tyyliin vuoden joten ajattelin pupujen kohdalle siirtyä akryyleihin. se musta maalaus saa kuivua sit vaikka kuin kauan. ja katotaan jos niitä syntyy useampoa. kunhan nyt aloitan. nyt vielä kun kaikki on paketissa niin näen itseni tulevaisuuden suurena pupu-maalarina. "oletteko jo käyneet Kiasmassa katsomassa sitä avantgardea pupu-kokoelmaa?"

näin Mariaa ja Tuomastakin eilen pikaisesti. Marian kaa mennää ens viikolla perjantaina ulos.

kassalla

No comments: