December 18, 2008

hau hau

nyt valvon ja riehun. se kai kertoo siitä että jotain energiaa on. olen kuin huono leivänpaahdin, yks päivä paahtaa, toinen päivä ei mitää...

nyt on ihan luvalliset vapaat tulossa, pitää unohtaa että on työtön. vaikka lomaa en asiasta otakaan, pitää laittaa mailia sinne tech writer mestaan jne. mutta lomafiilarit. ja sain aloitettua kirjankansi-kuvan ottamisen eilen...pitää yhdistellä useampia kuvia joten proggis kestää viel...

olen 2 yötä nukkunut minimaalisesti ja Järvenpään kuvausreissu oli vähän väsyttävä. mutta Monica siellä herää joka aamu klo 7 kun lapsi päättää niin, ja sitten on ne...hmm, 7 pikkuhauvaa ja parit isommat hauvat ja sit imuroidaan koko asunto joka päivä ja leivotaan pullaa kun tulee vieraita, illalla kirkkoon laulaa joululauluja tänää ja sit siskontyttöä kylään ja... mulla ehkä menee aika iisisti? tai ei ihan noin raskasta siis. valintojahan noi on. kyllä Monica ja Jussi tyytyväisiltä vaikuttaa. muistan ku ne alko seukkaa kun me oltii kosmetologikoulus 90-luvun lopul... Monica ei edelleen pidä lapsista, mutta omahan on aina poikkeus :) no mutta näitä 8 pienempää kuvasin sit. sillä saa leipää pöytään, nimittäin. oli vaikeaa kun kukaa ei pysy sekunttiakaan paikallaan, mutta kai mä jonkun kuvan sain. pikkuhauvat on siitä viel ok et ne ei kuolaa tai hauku tai sillee...ne vaan säätää ja tarttuu hampailla kaikkeen, ja on aika pehmeitä. kuvasin lattialla istuen ja olin koko ajan hauvojen peitossa.

kotiin tullessa soittivat sieltä isosta softayrityksestä jossa olin haastattelussa yli kk sitten. sitä duunia en saanut, ja käsitin että se oli yhetisymmärryksessä silleen että myönsin siellä että klo 8-16 espoossa joka päivä ei oikeen nappaa. nyt sit olis joku uus duuni johon ne ehkä haluis mut. en puhelimessa tullu kysyneeks muistaaks ne mun työaika-preferenssejä jne mutta menen nyt maanantaina kuiteski keskustelee asiasta. se duuni olis toki, kuten päättelivät, mulle sopivaa, sellasta webbikauppa-yhteisö-kuluttaja-kehitystä/perustamista.

dA:n kautta kans yks tyyppi laitto viestii, isommasta tekno-mainostoimistosta, jonne laitoin avoimen hakemuksen yli kk sitten. ne, kuten hän sanoi, menee ihan ohi, se oli vaa nähny mun journalin ja kyseli meininkejä ja sillee... niillä haetaan käyttöliittymä tms. suunnitteluun henkilöä. mutta taas kerran toi osa-aikaisuus voipi tulla vastaan kuulemma.

kuvia Monican ja Jussin luota;

1 comment:

-S- said...

Vau miten suloisia kuvia!