December 04, 2008

joulu kai tulos kohta

tänää oli koulutuksessa tylsempää. alko menee iltapäivällä kryptiseks vaikka kyse olikin asioista jotka tiedän. mutta oli se silti helposti mielenkiintosempaa ku sellai lööbailu-päivä kotona. olin sillee messis. aivojakin tuli käytettynä, huh huh :) makeeta. refreshing.

huomenna lisää sitä.

sit suoraa VANTAALLE. kasarityttöjeniltapikkujoulut neiti R:llä.

lauantaina olis couchsurfing.org pikkujoulut Nollassa. mutta en ehkä mee. ja sunnuntaina ajattelin mennä Gloriaan johonki pikkujoulumyyntiin. siel on kai teema pinp ja kaikki muu sellai...se on vaa yleensä ylihinoiteltua shittiä sit. siis jos mummon korsetti myydään Fida:ssa ni se on 3e, mut jos se on jossai 'spessu kirppiksel' ni se on 30e ainakin... rippaamista teini-ikäsiltä gooteilta ja 40-luku faneilt. mut ehkä olen vaan skeptinen ja nihkee, pitää kattoo mitä sunnuntai tuo tullessaan.

sit on iltapäiväl 'illanistujaiset' Artun luona. ja illal ehkä meen entisen fotoliike-duunikaverin/tulevan kouluttaja duunikaverin uutta kämppää tsiigaa.

mul on viel vähä nuhaflunssa-juttuu, mut ei paha.

pitää ostaa junaliput sinne Jyväskylää, me mennää neiti R:n kaa sinne 19. päivä! kattoo mikä meininki, hehe :D sil oli se lahjakortti sokos-hotellii ni ... pitää katsoo miten jouset skulaa...no joo. jep. meen nukkuu.

No comments: