December 26, 2008

klikkailua

katsottiin neiti R:n kanssa leffoja eilen, Hallam Foe ja jotain tosi häröä fantasiaa ja Zack and Miri make a porno ym... neiti R oli kans laittanut aika jouluateriat. en muiata edes koska olisin viimeks syöny kinkkua.


näin paljon unia kun univelkojani nukuin pois siellä Vantaalla. pupuja ja kisuja oli paljon valloillaan. halusin että ne viedään paikalliselle Hesylle (tää oli Itävallassa siis), osa niistä oli vähän sairaan oloisiakin. isä olis halunnu vaan laittaa kaikki yhten isoon boksiin mutta paitsi että se oli mun mielestä liian ahdasta kun ne olis jonku vuorokauden siel joutunu olee, ni pelkäsin että jos on kipeitä ni ne sairastuttaa muutkin. ja puput ja kisut ei aina tuu toimee ehkä. sit se oli tunteja kestävä show kun yritin sulloa niitä pesueita kaikenlaisiin erikokoisiin laatikoihin ja häkkeisin, ne oli kaikki jotenkin ihan mahdottomia, aukes joka suuntaan ja niitä eläimiä ei meinannu saada pysymää niissä. yritin saada sillee et yks perhe tai sit yksittäisiä samanlajin edustajia yhteen boksiin. ihan mahdoton tehtävä...niitä eläimiä oli kokoajan vel vaa jotenki lisää... pikkusia pupuliineja jotka hyppi joka suuntaan ja just kun sai yhden laatikkoon ja yritti pitää kantta kii ni sit se jostain aukosta pakeni... huoh.

nyt istun fleece-lämpökerrastossa jonka sain Artun ja Oton vanhemmilta joulahjaksi. sain nää villasukat kans. ei pääse paleltuu. Artulta sain söpön pienen LaCie kovon ja sitten sovitaan taas 'yhteisiä päiviä' ja se tarjoo :) laatuaika on hyvä lahja. Artulle annoin uuden pipon koska en tykänny siitä sen edellisestä, ja sit kirjan I.D. by S.Greenfield. tohon vois oikeesti jatkoksi ajatella lukevansa Tomorrow's People: How 21st-Century Technology is Changing the Way We Think and Feel.

äidiltä saan joululahjaksi taas rahaa, se on parempi että itse ostan mitä tarviin. se on kaunis ajatus sekin, että jenni saa itse päättää mitä haluaa. onpahan sit jotain mitä oikeesti haluan...

Jyrki Kiiskisen kolumnin otsikko HS-sivuilla sanoo että "voiko maailmanlopun välttää kahdella tavalla?". en tietenkään tiedä mistä on kyse koska en viisti klikata itse kolumniin, mutta lähinnä eka ajatus on silti että evvvk... miksi maailmanloppu pitäisi edes välttää. voitasko vaan antaa sen tapahtua jos niikseen on?

vähän stressaa tää maanantain esityksen tekeminen mutta kun vauhtiin pääsin niin on se aika hauskaakin, selaan nettiä ja klikkailen kivoja juttuja, yritän ymmärtää miksi jotkut jutut on kivoja ja mitkä on vielä kivempiä 2009 ja 2010... kyllä tää tästä.

No comments: