December 07, 2008

krepatut hiukset saa mut näyttää noidalta. enkä aio todistaa sitä kuvilla.

nukuin vähän univelkoja sillon eilen samalla ja heräsin neiti R:n luota lopullisesti vasta joskus klo 16... illalla olis ollu couchsurfing-pikkujoulut Nollassa mutta ajattelin että eiköhän tässä nyt ole tän viikon juhlat juhlittu. ja ihan koti-iltaa vietin sit.

bileissä oli meidän lisäksi Ella ja Wilhelmiina ja J ja H. ja puolenyön pintaan mentiin lähellä olevaan baariin, Red Onion, tunnettu kai aika teinimeiningistä... ja sitä siellä oli mutta ei mikään läävä kuiteskaa. olin vaan ehkä baarin vanhin asiakas mutta mikäs siinä. ei tuntunut parikymppiset pojat sitä tajuuvan ku tuli tiskillä iskee. tanssittiin ja istuttiin ja lopulta otettiin taksi pois. mutta tosiaan, herätä itsenäisyyspäivänä Vantaalta katsomaan Valioliigan matsia livenä. nyt on sekin nähty. neiti R on jalkapallo-ihmisiä...pelaskin ennen.

nyt on Artun luona päivällis-illallis-meiningit. lupasin auttaa ja käydä kaupas sen puolesta. taas mulle on annettu luottamustehtävä! :D en sinne glorian vintage-myyjäisii jaksanu mennä vaik tajusin tyylii eilen et Tiittaki olis kai ollu siel myymäs jotain käsintehtyi juttui... :(

tänää aika hyvät filarit noin lähtökohtaisesti. viikonloppu meni eka juodessa ja sit nukkuessa mut onhan tätä sunnuntaita täs viel. Miriam tietty mietityttää ja sillee, mutta aika näyttää. kaiken. tai sit ei.

No comments: