December 29, 2008

ottaako vitun mielenkiintoinen duuni vai ollako vitun vaikea ihminen?

huh huh. henkisesti hurjaa... mun pitäs miettii nyt yön yli jos ottasinki kokopäiväisen duunin. sopimus olis 6kk, eli sit voisin lähteä tai osa-aikaisuuskin olis mahdollista kai...tai freelance tms. ja saman firman tammikuulle ehdottama projekti nyt ei sit mahdukaan samaan kalenteriin kai koska tällä on tosi kiire... sais siis alottaa heti. olisin kyl sen kuukausi-projektinki halunnu, joten olen nyt kahden välissä. saati sit ne muut duunit mitä olin miettiny. en arvannu et olis mitää niin houkuttelevaa että harkitsisin kokopäivästä hommaa...mutta tää vaan olis! ihan loistotilaisuus näyttää kuinka vitun hyvä oon :D ison webbisivun toimittaminen ja kehittäminen. työmatka 35min :( hyvä talo, reitattu hyväksi työpaikaksi... mutta silti, joka aamu... vedän ranteet auki ennen maaliskuuta?

Karri just totesi kun pohdin tota asiaa että "ei siihen kuole". no joo, totta kai se on. "tai jos kuolee niin sit se ei ainakaan enää oo ongelma". totta sekin. et kai mä sit.

Karri on pitämässä illanistujaisia uutenavuotena. odotan ihan mielenkiinnolla.

joku uutisotsikko itki tänään ku ihminen oli menettäny pokerissa parisataa tonnia. niin voi käydä jos pelaa pokeria. end of story.

(HS 29.12) "Ruotsalaisen kansanpuolueen eduskuntaryhmän puheenjohtaja on huolissaan eduskunnan kieli-ilmapiiristä. Ulla-Maj Wideroosin (r.) mielestä politiikkojen pitäisi tuoda enemmän esiin kaksikielisyyden merkitystä."
voi voi, mitä merkitystä?????? tarviko sen nyt vaan saada nimi otsikoihin vai kuin? ja eikö riitä että porvoossa on kadunnimet molemmilla kielillä?

ja mitä se Israel taas...? "täysi sotatila", mitä helv, vitutuksestako vai mitä? nää tyypit keksii aina ihan omia sotiaan..."jätkät hei, nyt pommitetaan kaikki koulut, eiks?!" YK ja muut istutaan vaa katellaa ja hymyillää. ja paijataan vähän päätä, pitäähä se ymmärtää, henkisesti sorrettu kansa vain pitää puoliaan ja ... aina voi vedota siihen että pitää puolustaa tai kaikki muut hyökkäis. vittu kun ne tekee sitä vaan niin näkymättömästi ettei me muut huomata.

No comments: