January 31, 2009

ihan ok lauantai ihmiselämässä

olipa kaunis ilma ulkona, aurinko paistoi. tulin Artun luota kotiin, jäin sinne yöksi kun menin eilen kokkailee ja kattoo leffaa sinne. tai Arttu sai kokkaa ja mä pidin seuraa. leffa oli Wrestler, ja suosittelen sitä, hyvää draamaa.

jotenkin toi meni kyllä hassusti, kun oli ne treffit Paavon kaa, ja sit olin tosiaan menny Artun kaa sopimaa et meen sinne sit jossain vaiheessa... halusin jotenki...olla epärealistinen? ja sit en osannut sanoo et oon sopinu tllästä ni kuulostihan se sit klo 23 vähän töksähtävältä kun totesin että pitäs lähtee kokkaa. tosi hienosti hoidettu, jenni.

tänää on K:lla bileet, syntsäaiheiset ilmeisesti. en tiedä paljon se täyttää, mutta on se alle 40.

mun yhet kengät jäi sinne teatterille häähumussa joten meen hakee tänää...

neiti R:ltä saatiin lahjaksi (vaikka lahjoja ei pitäny tuoda) ni Barcelonan taskuopas :) ja Outilta, joka on Artun ystäviä, ni Hesyn kalenterit molemmille :) siinä on kivoja pupuja ja kisuja ja muitakin tyyppejä.

En aio uusia Adbustersin tilausta. se on vaan aika ääri ja en saa sitä ikinä muutenkaa luettua. NewInternationalist saa kans jäädä samasta syystä. joku pupulehti olis kiva, oiskohan sellasta Monthly Bunnage tai Bunneh Weekly Journal tai jtain vastaavaa? BunTimes? Bunnehs Now? Monthly Bun Review?

jos mä perusteiaisn lehden ni se olis ehdottomasti pupuille ja pupuista. ehkä terveys- ja hyvä olo orientoitunut. joku Bunneh Health & Hopping. BunHealth Monthly. jotain räväkämpää ehkä, noi kuulostaa konservatiisiselta. Carrots vois olla naseva, simppeli ja silti kertoo kaiken oleellisen.

huomenna tapaan sitä jonka kaa mulla oli Sebastianin bileis jotain pari kuukautta sit, ja vielä enmmän muutama viikko sit. päätimme sitten nähdä uudestaan vielä. mikähän sille olis kiva nimi. Mikko. Mikko harrastaa vapaa-ottelua ja on mukava.

sovin Karrin kaa et maanantaina katotaan leffa. Rambo 4. pitäähän elämässä olla viihdettä. ja keskiviikkona on lähtö Barcelonaan! en ole jotenkin ehtinyt ajatella koko reissua...mutta totta se on. työjuttuja on kyl sit ihan sikana, kun pitää tehdä (ajastaa) tietyt asiat viikoksi eteenpäin...

nyt kun tuun metrolla töistä kotiinpäin niin Alepassa on kätsy käydä, olen nimittäin miettinyt pitkään että pitäisi suosia muita kauppja kuin siwaa, ihan periaatteellisesta vitutuksesta kun ne lopetti niiden -50% vanhentuvien safkojen myynnin. siwassa käydessä siinä usein on niitä ruokia kärryt täynnä, ne vie ne takapihan roskikseen. ja uskon että myymällä niitä halvemmalla roskikseen ei tarvis heittää niin paljoa.

isot puputerveiset maailmalle.

No comments: