March 11, 2009

töissä kontattiin hermoromahduksen partaalla, minä siis vaan, ei muut

tänää oli melkeen toimelias päivä. palautin kirjan kirjastoon, woohoo! tiskillä oli Janne kuinkas muuten ja vaihdettiin kuulumisia. kävin kans tatskamestoissa kun aikaa pitäs varaa, merenneitoja vähän fiksaa ym. se on vaan aina niin vaikeeta, ne on auki miten sattuu ja ihmiset duunissa miten sattuu. kävin kahdessa paikassa tänään ja käteen jäi (vielä yhden puhelinsoiton jälkeen) 1 mailiosote. että sillä jatketaan.

ostin viereen tulleesta kasvisruokakauppa Asokasta tossa yks päivä jotan feikki-nakkeja, mistä lie tehty. olin ihan toiveikas mutta ikäväkseni joudun sanomaan että maistu kauheelle. ja mä kuiteski tykkään about kaikesta.

töissä kysyvät aina kun palaa lounaalta että mitä siellä oli ja oliko hyvää. ruokaahan siellä on ja ainahan se oikeestaa on hyväöä. makuasioita anyway, mutta tosi harvoin tuntuu että ruoka ei olis hyvää, ja silloinkin vaan joku osa siitä ehkä kyseenalaista. ihmiset kans tsekkaa lounasravintoloiden ruokalistoja ennen sinne menoa. että mitäs siel tänään on. ja ei vältsisti edes siksi että valitsis sen perusteella paikan vaan kunhan suunnittelevat että mitä sitä söis. oletan. eikö sitä siinä paikan päällä voi päättää? ei vissiin. mulle on aivan sama onko siellä tonnikalalasagnea vai katkarapurisottoa... 3 vaihtoehtoa kuiteski ainanki. ja ruoaksi sitä kutsutaan, millään muulla ei ole väliä.

ja saksassa on ammuttu ihmisiä. kasvihuonekaasut tappaa lepakot ja hylkeet kuolee saasteisiin ja teliasonera irtisanoo ja meritähdetkin kuolee ja rostatsunamit jyllää meressä ja lista on piiiitkä... ihan normipaskaa siis tänäänkin. jotain eläinkoekieltoja sentään tullut voimaan EU:ssa , ehkä jotain hyvää siinä mutta osataanhan noita kai kiertää. Animalian kosmetiikkalista on tosi piristävä, siinä on joku 30 nimeä joista tuntemattomia 25. viidestä jotka tiedän ni pari on ihan paskaa. vai miten olis freeman, sitä saa kai seppälästä, naamavoide 2 egee? on tosi hyvä. ja kamala esanssituoksu kaupan päälle. perseestähän se on että eläimillä testaavat paskalafkat saa kaiken huomion ja palstatilan ja tekee vielä sit tuotteita jotka on hyviä, siinä on vaikea kilpailla. mutta en tiedä yrittävätkö tarpeeksi. tulee mieleen tyypillinen keissi kun joku hippi laittaa ekokaupan pystyyn eikä osaa markkinoida sitä tai 'myydä' ideaa mihinkään tai kellekään koska kaikki sen osaaminen ja kiinnostus on siinä ekossa. se ei vaan riitä, kun pitäs ajatella kaupallisestikin. jopa hyvät ideat on vaan laitettava 'kivaan pakettiin' jotta perusjuntti kiinnostuisi. tai lehti haluaisi kirjottaa siitä perusjuntille.

no vittu mä tiedä mitään maailman menosta, paitsi sen että päin persettä. hyvät synttärinalusmeiningit siis...

"Ryanairin vessamaksusuunnitelma oli häpeilemätön pr-temppu"IS 10.3. joo, onhan se überpaskakin julkisuus toki julkisuutta. nyt kun Ryanairin nimi on mukavasti huulilla tuon vitun idioottimaisen läpän jälkeen niin himottaa tosi paljon matkustaa sillä? voisin ennemmin kuvitella että ovat vaan päättäneet peruuttaa hienon suunnitelmansa. ihan sama, idioottifirma. en kyllä muutenkaan lähde mihinkään Tampereelle, siinä tulee bussien ja vaivojen hinnaksi nopsaan se sama kuin helsingistä lentäessä. jonkun kerran intounut laskemaan tuota siis.

voisin kirjottaa huomisen uutiset valmiiks niin säästyis toimittajilta työtä... "yritys irtisanoo" "laji kuolee" "joku tappoi jonkun" "joku tappoi aika monta" "joku yritti räjäyttää jotain" "jumala kusetti kaikkia".

Mariannen syntsäkortit on aina sellasia säilytettäviä tapauksia, tuli postissa taas aika kiva semmonen. mikä tietty muistuttaa siitä että sen joululahja on tossa hyllyssä vieläkin...öh.

ostin netistä taas yhdet Bronxin kengät. ups.

no jos nyt menis suihkuun ja nukkuu ni jaksaa huomenna?

No comments: