April 21, 2009

päässy menee vähän pitkälle tää. koko juttu.

kuuntelen aamuisin dösässä Tiamatin Too far gonea, se on mukavan rauhallinen ja ehkä jotenkin hyvää mieltä luova. en tiedä pitäisikö olla näin, mutta jotenkin se skulaa, pistää asiaa perspektiiviin silleen hyvällä tavalla. sit meen töihin, sanon moi kollegoille, haen tokasta kerroksesta aamiaista ja tervehdin vastaan tulevia, joka on tapana vaikkei kukaan tunnekaan toistaan.

olen hoitanut työpöydän alle laatikon jonka päälle saan jalat, mä tarviin sitä. sitten kuuntelen spotifyä. jota en ole vieläkään maksanut, vaikka tukemisen vuoksi kai pitäisi mutta kun siitä puuttuu niin SAATANASTI hyvää musaa...ei vaan pysty. vituttaa liikaa. kyllähän sieltä löytää uuttakin, mutta silti.

meinasin lähettää hyvän musavideolinkin kaverille mesessä. se on kuuro. eikä ollu eka kerta. itse asiassa pitäs kai olla yllättynyt että tajuan edes viime hetkellä, sen verta sählä ja huonomuistinen olen. ei sitä vaan ajattele tollasia featureja ihmisessä jos ne on vaan netissä.

mä haluan jonnekin :( niiku moskovaan. mut johonki mis en oo viel ollu!!! :( isä soitti, kyseli kuulumisia. arvasin kyllä mitä se tykkää mun istanbulin reissusta, "no miksi sinne pitää mennä?". aina melkis sama kysymys jos ei kyseessä ole lontoo tai pariisi. tai jotain. ja aina sama vastaus, "nokun haluun nähä sen". ja sit melkee sama jatko, no mutta miksi, ja no siksi että se on varmaa mielenkiintoinen niinku muutki paikat, miksihän EN haluaisi nähdä sitä? ja sitä ei kantsis kysyä, joku syy on aina, siellä on vaaroja ja kaikkee huonoa, elinolot mitä on ja ihmisoikeudet sitä ja tätä... millon mitäkin. ihan turha tosta on keskustella kun kummallakin on näkemyksensä... onhan se varmaan ihan vitullinen riski ja ehkä kuolen, mutta todennäköisemmin kuitenkin kuolen tossa auton alle tai jonkun miehen hakkaamaana, ja luulen että nihkeilyn taustalla on konservatiivisuutta eikä huolta. no niin, se siitä.

outo ajatella et joku Olli Saarela tapailee mua nuorempaa naista... ei mua sinänsä kiinnosta mut aina tllanen *jotain* + *mua nuorempi* kiinnittää huomion, jos tuntuu ettei ihan itelle soveltus, niinku lapset tai jotain vastaavaa.

äidille soitin kun siitä ei ollut hetkeen kuulunut. no, kaiusta arvas että sairaalahuoneessahan se. joku bakteeri ja jotain ja jotain.

sain sen pro-liikunta/rasisminvastainen-kamppis-posteri-jutun about valmiiks. huh, stressasi mua. tietty. jos ikinä tarvii miettiä miksi en tee tota kokopäivätyöks niin...mut ei tarvii, muistan kyllä ihan liian hyvin, silti joskun punnitsen ja päätän kestää. pitäs kai kestää enempi, sais lisää rahaa matkustamiseen, hmm... mun pitäs oikeestaan säästää rahaa vähän nyt kun oon kokopäiväduunissa. siitä voi vielä olla joku päivä hyötyä kukaties. ainakin hetkeksi.

tällänen näky viime viikolla Kampissa. kääpiö-n...tummaihoinen supermies-asussa taiteili nuoralla. no ei nää ihan joka päivä helsingissä ainakaan. olin impressed.

1 comment:

kervå said...

jep, kiitti ;)

toi superheppu on ollu aika usein tuolla keskustassa heilumassa