April 20, 2009

pureskellaan

helsingin kaupungin hammashoitolassa kävin tänään. aika hyvää palvelua, kun lähettää muistutustekstarin parii päivää ennen. olisin muistanut kyllä, mutta silti. kun on niin monen kuukauden jonot niin ei ole mikään itsestäänselvyys. tämä analyysi mun leukojen lonksumisesta oli 35e. ja ne purentakiskot mitä lääkäritäti mulle suositti olis 150e. hohhoijaa... kyseessä kuiteski sellai pieni muovimuotti vaa, muistuttaa nyrkkeilyn hammassuojia kummasti... mun ilmainen ratkaisu eli sormi suuhun (sillon ku on tosi stressaavaa ja huomaa et kiristelee illalla sängyssä hampaita, viimeks varmaa joulukuussa) tuntus olevan hintalaatu-suhteeltaan aika kova, mutta myönnettäköön ettei ehkä munkaan haaveissa pysyvä ratkaisu.

kyselin dA:ssa tv-sarja suosituksia. muitakin on ehdotettu kuin Dexteriä. jee. ajattelin ainakin tsekkaa sen nimisen kuin Painkiller Jane. kuulostaahan se lupaavalta? viime yönä kattelin vaa Mistressiä johonki kolmeen. tänä yönä ei katella mitään, tänä yönä nukutaan!

vitun prkl kun ulkonakin on viel niin kylllmä. en periaatteessa välitä ihan hirveästi mutta nyt myönnän pistäneeni merkille. lapaset olis viel ihan tarpeen mut kun en oo enää pitäny niitä mukana.

tää mut näyttö-sählinki on kans ihan vaihees viel... pöytä ja tila pitää uudelleen organisoida, nyt nää on vähän huonosti nää jutut. tarviis ihan vasara&nauloja meininkiä.

eilen piti mennä yhden Tanjan kaa kirppiksille, mutta molemmat nukku sit sunnuntain, lauantai oli sen verran viihteellinen ettei vaan jaksanu. heräsin Tiitalta vajaa klo 12, en ollut ainoa vieras joka jäi yökylään kuiteskaa. niillä on tosi mukava läpi talon valoisa ja iso koti, siellä kelpaa 3 kisunkin olla. ens vloppuna ei kai oo mitää sovittu...muistaakseni. ihan hyvä. olihan mulla perjantaikin koti-ilta mutta lisää sellasia kaivataan.

No comments: