May 21, 2009

et vaan ehkä osaa

tänään olisi Artun orkesterin keikka tuolla, mietin et pitäskö mennä. snadisti ärsyttää ihmiset taas tänään niin en ehkä ole sosiaalisimmillani. Mascotin musavisasta ei tullut mitään kun K:n tuntemia tietäjiä ei saatu mukaan. ens viikolla ehkä?

olin eilen VV:n partsi-bileissä, sangriaa ja pientä purtavaa. lähdin kuitenkin ajoissa kotiin ja nukuin hyvät yöunet. oli kyllä ihan mukavaa perus-illanistujaista. en voi sanoa loistaneeni tänään aktiivisuudessa mutta kyllä mä nyt pyykkejä ja imurointia vähän... jos vielä jotain wok-safkaa tekis...?

tilasin työpaikan kirjastosta taas yhden kirjan, software kehityksestä jotain, en nyt muista. ja siellä työpaikalla on nyt yt:t. vaikuttaa hieman tunnelmaan. tää 9to5 ei kyllä vaan...jumalauta. hiirenpyörä. maanantaista perjantaihin... en halua.

kerrankin lukee jotain mistä tulee hyvä mieli; Vanhanen totesi että Yle-maksun pitäisi huomioida köyhät. näin on. se, että huomioidaanko niin...luultavasti ei, mutta jos joku päättäjä vielä muistaa nää asiat niin saa kai siitä iloita.

Laajasalon opisto on mainostanut metroissa yksinkertaisella iskulauseella; sinä pystyt. tämä kristillinen opisto siis niille jotka ehkä epäilevät pystymistään, Laajasalo vakuuttaa että pystyt kyllä. en muista mitä pseudotutkintoja tuolta saa mutta jos rinnuksissa tuntuu hyvältä kun joku sanoo että 'sinä pystyt' niin sinne vaan.

No comments: