April 28, 2013

tolkuttoman hieno sää ja ihmiset ulkona ja elämäkin on aika ihkua...

ehkä mä pikkuhiljaa asetun tänne. turkkiin siis. kuuntelen tätä kirjoittaessa epämääräisiä huutoja kun ulkona jengi seuraa jotain "tosi tärkeää" jalkapallo-ottelua. eikä oo eka eikä viimeinen kerta. erotan maali-huudot helposti melkeenmaali-huudoista. lattia melkeen tärisee jos se on maali. mutta joka päivä oppii jotain pientä, jatkuva prosessi kun tunnustelee ympäristöään. sit kun käännyn takas suomeen päin joku päivä niin olenkin jo ehkä aika turkkilaistunut. no ei. mutta parhaat puolet molemmista kulttuureista kannattaa imeä.

menin Volkanin kaa iltapäivä-bisselle tossa torstaina, se antoi Thaimaa-vinkkejä kun me nyt sinne ollaan suuntaamassa ja vaihdettiin ajatuksia. sen mielestä La Sagrada Familia-kirkko (Barcelonassa) on vaan sellanen arkkitehtuurinen "tapahtuma", ei sen ole tarkoituskaan valmistua...  mä oon vaan et "errrr - pistäkää se nyt kasaan".

suomalaisessa turkkiblogissa kirjoitetaan islamophobiasta jne. hyvin. liittyen siis pianisti Fazil Sayn vankilatuomioon kun twiittaili kaikkea "epäsopivaa" liittyen islamiin. linnatuomioo vaan... oikeesti ihan ajan kysymys millon multa lipsahtaa jotain mistä saa linnaa. ja vaikka jotkut expat-ystäväni-haaveilee turkin kansalaisuudesta niin minä en, olen ihan vakuuttunut että se ei näissä asioissa ole etu... vaan päinvastoin. tuplakansalaisuuden omaavia on saanu linnaa kun ovat "tukeneet terrorismia" (se yleisin nimike millä tuomioita oikeutetaan). varmaan mamukin voi joutua ongelmiin, mutta mutta...

yritin kattoa junia vähän jos Artun kaa menis johonkin kun se tulee kohta; mut tää on niin tätä, ikkunaa ikkunan perään ja siis...:

avoimesta ikkunasta sisään pyrkivä lämmin sää ja aurinkohan melkein ilahduttaa...! lähden ulos, amerikkalaisen kaverini Jenneyn synttärit oli sillä aikaa kun olin veke ja se järkkää tänään illallis-synttäri-istujaiset niille jotka ei sillon päässy varsinaisiin juhliin. ravintolaa valitsemaan...No comments: