March 22, 2015

Hobart, Tasmania

Hobartin  Heinolan kokoinen kaupunki ei ole miellyttänyt jenniä. kokemukseen on luultavasti vaikuttanut hyinen sää joka ei laisinkaan tunnu mittarin lukemilta (12-20c). pieni kaupunki on Amerikan malliin rakennettu autoille ja näin liikkuminen on haasteellista turistille. ymmärrän nyt hyvin autonvuokrausmainonnan joka alkoi jo reissua varatessa. rehellisyyden nimissä tajusin siis jo silloin ettei täällä hirveästi tekemistä ole ilman autoa, ja vuokraustakin harkittiiin mutta päätettiin yrittää kuitenkin nauttia mitään tekemättömyydestä. ei olla nautittu. olihan täällä eilen markkinat ja ilmainen museo, ehkä vaan Melbournen jälkeen tuntuu vähän mitättömältä? ja hinnoissa on n.+20% vielä jotain Tasmania-lisää. kaupat on pitkälti kiinni viikonloppuisin ja keskusta tyhjenee Illalla. nyt kun olen avautunut Hobartin surkeudesta niin voin sanoa että illalla on lento takaisin Melbsiin. 

huomenna töitä ja sitten pidän viikon loman...ja mennään käymään Sydneyssä. totta puhuen en jaksaisi, mutta ehkä jälkikäteen kiitän itseäni että vaivauduin?? alunperin piti mennä itsekseni uuteen seelantiin, se oli syntsälahjani lääkäriltä, mutta jotenkin en pystynyt siihen sitten ollenkaan (syy: tuntematon ahdistus). muutimme sitten lahjan yhteisreissuksi Sydneyhin. 

minä elän hiukan tulevaisuudessa kuten on tapana  ja mietin jo Istanbuliin paluuta. en pelkästään hyvällä mutta ihan yleisesti. eniten on ikävä kavereita ja ihmisvilinää, ei niinkään mitään muuta ehkä :D mutta kun kesä saapuu niin kyllä kelpaa taas. 

lähetin lääkärin kiipeämään Mt Wellingtonille ja nautin kahviloiden antimista sillä aikaa (niiden jotka auki, aika rajattua siis).

No comments: