May 14, 2015

kuuntelen pitkästä aikaa CMXää

mistä huomaa asuneensa ulkomailla liian pitkään? kun soittaa (muka) matkapuhelinoperaattorilleen joka kertoo ettei ne ole sun matkapuhelinoperaattori. toki tollasia aivopieruja saattuu kaikille mutta senkin jälkeen kun setä kertoi ettei mulla ole dna:ta niin olin aika hämilläni. setä sitten tarkisti ja kertoi että mulla on saunalahti. jahas, selvä. tiesin että mulla on Elisan "tytäryhtiön" tai minkä lie liittymä, mutta mun mielessä se oli muuttunut dna:ksi jossain kohtaa...  kuka näistä enää ottaa selvää...

helsingissä näyttäs olevan sää 1-18c alimmillaan ja yllimmillään, minkä takin siihen nyt sitten varaa...  ja totesin ettei mun työläppäri mahdukaan käsilaukkuun, ja olisi se ahdasta ollutkin jos mahtuisi, eli joudun kehittää jonku muun laukun jotta saisin sen mukaani :( meidän kadulla on kyllä pari laukku- ja reppukauppaa, pitää käydä tsekkaa.. en kyl haluu investoida hirveesti laukkuun jota käytän 1-2 krt vuodessa.

luin just huhuja uudesta iphone 6S:stä...hirveetä hehkutusta RAMmista, prosessorista ja sapphire-näytöstä ym ihan täysin turhaa mun nähdäkseni. varmaan noista jotain iloa on jollekin mut se on vähän ku pikseleiden lisääminen puhelinten kameroihin, ei niistä kuvista kuitenkaan sit kovin kummosia tule, aivan sama onko siinä 2 vai 200 megapikseliä...  oikeesti iphone toimii jo näpsäkkään, se ei jumita mulla tai kellään mun tuntemalla huonojen speksien vuoksi. en todellakaan ostaisi uutta puhelinta pelkästään tuon perusteella...   jos se näytön lasi on luodinkestävä niin sit voin ennen pitkää harkita, koska se kun sen kerran hajotin niin kyllä vitutti.

mulla on nyt suomen reissulle peräti 4 eri majoitusta. saan olla kiitollinen että on paikkoja missä majoittua, mutta onhan tossa paljon roudaamista, ei paljon viitti kamojaan levitellä kun pitää olla kokoajan siirtymässä.

töissä mulla on nyt meneillään yksi "verkkovalmennuskurssi" vai miksi niitä sanotaan...  pari kertaa viikossa katson videon ja luen matskuja ja sit on joku tehtävä. tää on vähän elämänhallinnallinen mutta kutoutuu jotenkin töihinkin, mutta siis silleen ei mitenkään alakohtainen tai noin. aika jännä kokemus. kohtuullisen mielenkiintoinen ja symppisjuttu. 

tänään suomi-tsekki. huomenna helsinki.


No comments: