March 09, 2018

täältä tullaan maailma

mulla on ollut voittaja olo kun liikkuminen on edistynyt harppauksin, otan muutamia etanavauhtisia askelia ilman kyynärkeppejäkin. mutta kun painoa voi laittaa jalalle niin liikkuminen kepeilläkin sujuu kuin lentäis vaan, heivasin itseni alkuviikosta book clubiin bussilla, sain siitä nillkani kipeäksi  mutta hyvin se silti meni ja tämä on edistystä. amsterdamissa ei tarvi sit uberöidä ihan joka käänteessä.

amsterdamin reissu on jännä koska tavataan siellä Carilyn ja Carina miehineen. kunnon Istanbul reunion... paitsi Hanna puuttuu, ei tällä kertaa pääse mukaan. hirveesti ei ole suunniteltu, eikä kai tarvikaan, hyvä seura riittänee noin alkajaisiks. no joku jokulaiva tais olla varattu kyl.

olen nyt seuraillu suomen Voicea aina aika ajoin aina kun muistan sen olemassaolon. olin vähän oudosti pettynyt että Tonin 'neuvonantaja' on sen oma puoliso... sama kuin jenkkiversiossa kun Blakella oli Miranda ja sit Gwen. tosin niillä on hullut krediitit iteelläänkin ja Gwen on ollut coachina joten meni silleen paremmin läpi, tää on Tonin eka season ni vähän epäilyttävä alku.

synttärit on maanantaina, jee.  pitäiskö mun asettaa jotain tavoitteita sauraavalle vuodelle? en yleensä harrasta sellaista, joten miksi nytkään?

hesarin tämänpäiväinen kirjoitus siitä, että vain kolmasosa sen jutuista koskee naisia ja aikovat tehdä korjausliikkeen, oli hyvä. ylipäätään tänä naistenpäivänä tuntuu että ollaan vähän vakavammin liikenteessä eikä vain ylistetä kaikki äitejä ja muita sankareita jotenkinsopivan hajuttomasti ja mauttomasti. olihan naistenpäivä se, kun sai tilata sushia kotiovelle kun on liian laiska menee keittiöö ja lämmittää jotain? jes. sovittiin kahden kaveripariskunnan kanssa myös sushi-ilta kuun lopulle, eli tehdään kaikki kimpassa. siitä taitaa olla vajaa pari vuotta kun viimeks olen tehnyt eli pitänee taas googlettaa ohjeet, niitä ei vaan pysty muistamaan, että mikä on riisin ja riisiviinietikan suhde jne... raivostuttavaa. ne on kans aina jossain sellaisissa mitoissa kuin "cup" tai jotain vastaavaa joten sitten see googlettaa montako desiä on kupit ja unssit ja muut. ja sen arviointi et paljonko raaka-aineita tarvii.


No comments: