July 30, 2007

parisuhteen evoluutio

yritin tehä tälläst muuten kivaa testiä ("löydä sopiva partneri") mutta kysymykset on ärsyttävässä muodossa "Tiedän, että meidät on tarkoitettu toisillemme." öö. oisko toi et jos on tällä hetkellä suhde niin miltä tuntuu vai miltä yleensä tuntuu suhteessa? oletan että jälkimmäistä. mutta menee kuitenkin vaikeeks kun suhteet on niin erilaisia. vois olettaa että tietyt meiningit on aina itsellä samoja, mutta "Hänen ulkonäkönsä vastaa ihanteitani."? no Mikon joo mut Kaarlo oli vähän siinä ja siinä, ja Teppo... no ehkä keskityn vain nykyiseen parisuhteeseeni? mitä se kertoo mistään partnereista? paitsi nykyisestä kaiken minkä jo tiedänkin. niin, no Jenni nää on vaan tälläsiä leikkitestejä...hengitä syvään. vois ees yrittää tehä jotenkin loogisen! mä en pysty vastaa sitäpaitsi mihinkää yleistyksiin "pidän ystävyyttä tärkeämpänä kuin intohimoa"... se riippuu! eilen tää ja huomen jotain muuta. tosi epätyydyttävää tämmönen. no sain vähän rauhoituttuani testin tehtyä.

Parhaiten sinua kuvaava rakastumistyyppi on
Eroottinen romantikko

Olet tyypiltäsi myös
Ystävyydellisyyttä arvostava

ja tässä Tyypit:

Eroottinen romantikko
Eroottisen romantikon rakastuminen ja rakkaus perustuu fyysiseen miellyttävyyteen ja voimakkaaseen seksuaaliseen vetovoimaan. Siinä on romantiikkaa ja ylittämätöntä intohimoa. Eroottisen romantikon ja rakastetun ensitapaamisessa on usein voimakasta tunnistuksen ja toivon kokemusta. Hän asettaa erityiset vaatimukset kumppanin ulkoiselle olemukselle, ja kun hän kohtaa tällaisen henkilön, rakkaus syttyy vauhdilla ja roihuaa täydellä liekillä. Voimakkaalle tunteelle antaudutaan estoitta ja tunneriskeistä välittämättä. Rakkauden tunnetta arvostetaan ja sitoutuminen on vahvaa. Rakkautta myös ilmaistaan monin eri tavoin välttäen kuitenkin omistavaa tai takertuvaa otetta. Eroottisen romantikon itsetunto on yleensä hyvä, hänen lapsuutensa on ollut tasapainoinen ja hän nauttii työstään.

Ystävyydellisyyttä ja toveruutta arvostava
Ystävyydellisyyttä ja toveruutta arvostavan rakkaus on lämpöä ja tunnetta, jota voidaan kuvailla rakkaudeksi ilman kuumetta ja kuohuntaa. Se syntyy ystävyyden tai työtoveruuden pohjalta pikku hiljaa ilman, että sillä välttämättä on selvää identifioitavaa lähtöpistettä, jolloin henkilöt huomaisivat rakastuneensa. Ystävyys ja rakkaus sekoittuvat toisiinsa. Tähän rakkauden tyyppiin ei välttämättä liity kovin vakavia kriisejä, ja siitä puuttuu myöskin dramaattinen intohimo. Rakkaus on vakaata, maassa kiinni ja sellaisena luultavasti kestävää. Tämä tyyppi on elänyt lapsuutensa yleensä turvallisessa ja tukea antavassa perheessä ja/tai yhteisössä, hän nauttii ystävistään ja on tyytyväinen elämäänsä.

no en kyllä tosta onnellisesta lapsuudesta tiedä.Älykkään Suunnitelman blogi
... niin.
"Evoluution teoriat, joilla oppivaisia nuoriamme on petetty, muodostavat dogman, jota koko maailma opettaa: mutta jokainen asiantuntija alallaan, eläin- tai kasvitieteilijä tietää, että yksikään tarjouttu selitys ei ole riittävä... Yhteenvetona voidaan päätellä, että evoluutioteoria on kelvoton."
-Paul Lemoine"
näin juuri. tarjotut selitykset (tai tieteen tutkimukset) eivät ole ihan täydellisiä joten ne on paskoja joten ne on väärin joten sit voikin todeta et intelligent design on väkisinkin oikein. huomaa logiikka.
muistelen tarinaa Babelin tornista ja muita jumalan viisaudessaan tekemiä ihmetekoja. ajattelen kuinka mustaihoisetkin ovat Nooan perheen jälkeläisiä. tai ehkä Nooa oli musta ja minä periydyn laivassa olleista apinoista kuitenkin. vaikka se on pikkujuttu, me olemme kaikki Aatamin ja Eevan lapsia. ja Aatamin ja Eevan lapsien lapsia...;)
soitin iskälle (vahvasti uskossa) ja kyselin vielä Nooasta. sen jälkeen sen vaimo soitti mulle vielä takas ja suositteli tätä Nancy Pearceyn kirjaa, hauskaa että se käsittelee samoja aiheita kuin mistä just olin tuolla blogissa lukemassa. mutta vähän tekee pahaa ajatella että nyt ne iskän kaa siel kelaa että Jenni pohtii uskoaan ja selvittää asioita... en alustanut kysymyksiä mitenkään koska en halua antaa sellaista kuvaa mutta minkäs teet.

luin horoskooppeja jollain sivulla. minua on aina huvittanut kuinka kaloja kuvataan sen vuodenajan kautta jona he ovat syntyneet, maaliskuu. kuvataan luonnon heräämistä talvihorroksestaan ja maan routaa ja kasvien uuttaa elämää ja kuinka se vastaa kalojen herkkyyttä ja vastaanottavaisuutta jne... kaunista. ja sitten on ne etelä-amerikassa ja australiassa syntyneet kalat...??

No comments: