August 10, 2007

prosessorivikaa selvitellessä. sisustan.

tulee kirjoiteltua vähemmän kun on jotain oikeeta tekemistä. siirtelen kamoja kaapista toiseen, hyllystä kaappiin, vaihdan laatikosta toiseen laatikkoon. ja lopuksi en ole varma, mitä helvetin järkeä missään on. kyllä tämän entisenkin set-upin kanssa toimeen tuli, enkä edes ollut mitenkään helvetin tyytymätön. nyt on vaan joku vimma pistää uusiks. tohon löytys kaikenlaista psykologiaa mutta en nyt mene siihen.

vituttaa vaan kun kaikki on niin hidasta. elämässä yleensäkin mutta tää nyt etenkin. huusin huutonetistä maton ja sen saan sunnuntaina. sit tuli just mieleen et mihis helvettiin mä tän vanhan työnnän. ikävä kyllä useimmiten helpointa on ollut heittää roskiin. vaikka ihan hyvä terve matto. kaipais vaan pesua ehkä ja se ei multa oikeen järjesty ja siksi kai olenkin uutta ostamassa. vaikeita juttuja, vituttaa aina heittää ehjiä systeemejä roskiin. jos muistas viedä siwan ilmotustaululle et tulkaa joku hakee pois... mutta helpompi on laittaa huutonettiin 0e myyntiin "vain nouto", koska se onnistuu koneella, ei tarvii muistaa mitään lappuja kirjotella saati ottaa mukaan kauppaan mennessä. yksinkertainen asia mutta todella vaikea mulle.

mietin tätät sisustusta välillä että ei helvetti. vois olla aasiassa reppu selässä, mutta ei, en ole siellä, olen tässä ja mietin mikä ikean kori sopisi tohon hyllyyn...ja jos laitan sinne ne pari VHS-videotani, niin pitäskö samalle hyllylle laittaa loogisesti loput CD:t, mutta kun hyllylle ei mahdu toista samanlaista laatikkoa?! (toi oli kuviteltu ajatusketju, mutta hyvin todenmukainen). mutta tälleen tää elämä menee, omalla painollaan. vaikka vähän mietityttää, että mitä helvettiä mä teen, rahan törsääminen sisustamiseen kun vois olla vaikka hyvä eläkesäästäjä... silleen hauska että eläkesäästäminen oli tänään tapetilla, vakuutusyhtiön täti suositteli sitä ennemmin ku sitä sairaseläkevammautumistyökyvyttömyys-vakuutusta joka ois ollu 100e/vuodessa. se eläkevakuutus olis kuitenkin rahaa jonka saa takas, toisin ku riskin siirtäminen vakuutusyhtiölle. mutta ei musta kummosta säästäjää tuu, oisko 10e/kk vähän turha? enempään ei oikeen pysty. paranoidina piti mua kai se vakuutustäti, kun se oli joku mun ikäinen kans, mutta äiti on sitä muutaman kerran "harmitellut" ettei sillä mitään sellasta turvaa ollut kun se jo mua nuorempana sairastui. kaikkeen ei voi varautua tässä maailmassa, mutta kun on periytyvä sairaus niin voisi ehkä vähän yrittää...? yritin henkivakuutusta saada pois, vaikka se ei iso olekaan, mutta se on osa mun vakuutuspakettia eli ei onnaa. äiti nimittäin huomautti että "Jenni sä et tarvi sitä kun sulla ei ole lapsia!". no kato, toi on ihan totta. loistavaa. mutta siitä oivalluksesta ei nyt ollut hyötyä :(

vituttaa kun sähköt ja lamput ja ovenkahvat ja kaikki on niin vaiheessa. haluaisin vaan kaikki tähän vittu nyt ja sitten yhdessä päivässä kaikki olis JUST. duuniasiatkin etenee hitaasti, kysellään, palaveerataan, mietitään, unohdetaan, pitää muistuttaa, joku on lomalla, katsotaan sitä sitten... perkele, eikö tätä voi vaan vittu järjestää NYT?! Jenni, maailma ei toimi ihan tolleen. niin, no se on tullut tuskallisen selväksi. ja Jenni, nythän on näin että jos maailma toimii näin, ja maailma edustaa tässä "enemmistöä", ja enemmistö on aina oikeassa... niin, tiedetään. minussa on siis vika. mutta se on vaikea tajuta, koska olen mielestäni aina oikeassa. mun prosessori ei pysty käsittelee tätä yhtälöä. kone ei crashaa, mutta tohon se ajatuskulku aina jää, saan erroria '409 Conflict'... kysymys nörteille, pitäskö ostaa vaan uusi prosessori? vai onko vika jossain emolevyllä asti...


tulin koneelle venaa unilääkkeen skulaamista ja olin unohtanut zätti-ohjelman auki. siellä minua kaipailtiin...eh tiedä onko väärin copy pastee tähä mutta ei tässä nyt ole nimeä eikä mitään kovin henk. koht. on vaan niin älytöntä läppää että pakko jakaa:
X says:
Fuuuuuuuck yeaaaaah alkohoool!
X says:
Pihkat
X says:
Suzi0mm on määritelty poissaolevaksi!!!
X says:
9
X says:
Kirjoittelen sitten itsekseni
X says:
Kaunis päivä tänään
X says:
no niin on
X says:
ei pilvetkään häiritse kun on pimeää
X says:
alkoholi voi olla hyvä tahi paha asia päivästä riippuen
X says:
Miksi olen siis syön
X says:
a.) Kyllä b.) Ei c.) Popeda on paras.
X says:
Hiireni on suolestettu...
X says:
..siitä on otettu patteri pois latausta varten.
X says:
Voi voi.
X says:
Hei hei

että pilvetkään ei haittaa kun on pimeää? nää on näitä todellisia viisauksia joita voi tulla vain humalassa.

No comments: