August 13, 2007

sähkö+vesi=

vittu jouduin tilaa sähköasentajan siirtää pistorasiaa. se jää hienon vaatekaapin taa joten se pitäs ottaa sielt pois ja siirtää metri oikeelle. laittialistaan tulee aukko mutta sehän jää kaapin taa... tuli sit aika kallis kaappi, ihan kun se ei sitä olis jo ollut kun mun maulla valittu huurretut lasiovet jne. aijai. sähkömies oli mukavan oloinen kyllä ja kyseli tosi tarkkaan rasiasta, arvioi että osineen ja töineen hinnaksi tulee vajaa 100e. kyllä se on musta kova hinta mutta minkäs teet. työkaveri ehdotti että teen homman itse. joo ei. maksan mieluummin itseni kipeeks tosta asentajasta kuin että tapaturmavakuutuksesta tarvis kustantaa sitä mun ruumisarkkua. eihän se mua sit paljon liikauttais enää mutta just nyt on ihan hyvä fiilis, yritän tietoisilla valinnoilla vältellä kuolemaa toistaiseksi.

mikä siin on että kirppikset on auki vaan aamuisin ja vähän puolenpäivän toiselle puolelle. sellaset kirppikset siis mihin tavikset menee myymään taviksille, ei mikään UFF. enhän mä edes ehdi herätä kun ne on jo keränny kimpsut ja kampsut ja mitään ei ole enää jäljellä jos saavun paikalla. puhumattakaan että voisin mennä myymään. etenkin kun nää on tälläsiä kesäjuttuja, aurinko on ihan katolla kun jengi jo tunkee paitoja matkalaukkuun ja kiirehtii. todistin sitä tänään ja pisti vituttamaan. ei paljon edes kiinnosta jäädä katsomaan niitä paria vaatekappaletta mitä siinä pöydällä vielä on, kun myyjät hikoilee niitä helvetiin siitä. pakko olla joku traditio, ei tohon mitään selitystä löydy.

katselen avoimen yliopiston kursseja kun mietin jotain lisävirikettä itselleni. siellä on humanistisessa kaikenlaista...englantia ja historiaa ja estetiikkaa. ja toinen kotimainen kieli. wtf. sanokaa vaan ihan rehellisesti että vittu RUOTSI. mitä vitun kiertelyä. tosta vitutuksesta (joka, myönnettäköön, ei ollut mikään iiihan uusi yllättävä juttu) kun pääsin niin löysin jotain mielenkiintoisia vaihtoehtoja. elokuvatutkimuksesta jaksan aina jankata, kulttuuritkin kiinnostaa mutta nyt tuolta tuntui löytyvän vaan jotain "kuinka rakennamme maahanmuuttaja yhteiskuntaa" -kursseja (erillisiä tiettyjen kultturien kursseja kyllä on, huom.). mutta naistutkimus ois kans kova, vaihtoehtoja... minähän menen tonne ja tulen hirmuhallitsijanaisena takaisin, mies saa slaagin. eikun hetkinen, minähän olen jos sellainen. se on ihan uskomatonta, pitkään aikaan en ole ollut tälleen nenät vastakkain jonkun kanssa, sitä välillä pysähtyy ihmettelemään miten dominoiva vittupää sitä osaakaan olla. suhde on kuitenkin sen verran tuore että tässä vähän haetaan paikkaa mutta itsekään ei ole aina ihan varma mikä se pitäs olla. tää on jonkunlainen oppimiskokemus. tän kautta musta tulee ehkä parempi tai pahempi ihminen?

No comments: