September 09, 2007

turvallisuushuoli on pennut jotka ei osaa käyttäytyä

jokainen median mentävä aukko on täynnä BB:tä. ja mitäs siitä? ei itseasiassa mitään, en katso sitä ellei vilauksella töissä näy kun tv on auki. ihan yhdentekevä ohjelma :)

kuulin lauantaina mitä Häkämies oli sanonu ameriikan reissullaan suomen turvallisuushuolista... haluaisin nähdä sen saman puheen exactly, mutta Moskovassa. onkohan sinne sovittu jo valtiopoliittista tapaamista?? kuka meillä on muuten Häkämiehen varalle...? post scriptumina voisin sanoa että oli tossa enemmän totta kuin että jos olisi väittänyt esim. ruotsia uhaksi.

teinipojat räjäytteli Myyrmannissa (HS 9.9). voi vitun vittu. mitäköhän siinä mielessä liikkui? no ehkei pidä aliarvioida, että pojat olis tyhmiä ja 'sähläsivät vahingossa' jotain... muistan kyllä että ton ikäisenä ei oltu enään ihan viattomia. jos pahaa tuli tehtyä niin se oli yleensä helvetin tarkoituksenmukaista. mutta että pitääkö olla noin tyhmä, meinasko ne ehtiä pois paikalta ennen kuin poksahtaa, nauraa kulman takana kun joku tai jonkun auto tai molemmat lentää ilmaan? näyttää hyvältä CV:ssä. vai laskiko ne tietty sen varaan että me ollaan pentui ni me ei saada täst mitää, ehkä jälkkää pari tuntia... niinhän se ehkä meneekin. rankempi selkäsauna olis hyvä, vaikka kuulostaa konservatiiviselta.

helvetti mikä meininki pennuilla. eilen junassa jotkut teinixit (ehkä 15-17vee) kuunteli kännykästä jotain paskaa musaa sen lisäksi että muutenkin olivat idiootteja. koko vaunu siis kuunteli samaa musaa mitä jätkät. rupesin kuvaa niitä videolle siinä ihan viereisellä penkillä kun istuin. passiivis-aggressiivista, totta. vähän häiritsi poikia, ilo meinasi taantua tai siitä tuli väkinäistä. vilkuilivat vaikean oloisena. ajattelin vaan että jos minä kuuntelen teidän musaa niin se kyllä myös tallennetaan videolle ja saatte katsoa oletteko youtubessa yhtä hauskoja ja cooleja.

No comments: