November 06, 2007

kierrokset nousussa

mentiin eilen sit syömää "Kettuseen" kalliossa. sovittii et nähää siel ja olin paikalla ensin ja etsin epätoivoisesti listalta Olympia Burgeria, mihin se oli kadonnut valikoimasta?? mies tuli paikalle ja totesi että ei sitten päästykään Kettuseen. ?what?. paikasta oli tullut Chico's enkä ollut huomannut mitään, enkä huomannut sittenkään. meni ruokalajin miettiminen ihan uusiks. otin lopulta kuitenkin jonkun hampurilaisen. jos sen nimi ois ollu Olympia Burger niin en ois varmaa tajunnu eroa.

tänään aamulla oli jo aika paha tilanne... Lahteen tullessa en meinannut saada henkeä. ahdisti kirjaimellisesti kun yritti saada ilmaa mutta ei saanut. tai sitten kuului sellanen vinkuna vaan, jeesus... ja yskitti kun yritti jotain puhua. tuntui jotenkin aika sairaalta ja heikolta. mutta tähänhän tää on ollu jo menossa pari viikkoa kai. nopeaa kehitystä, oispa duunissakin kaikki näin nopeeta. Isoa Kisua piti tulla hakee torstaina mutta kerjäsin että tulisivat jo huomenna ja sainkin sen sovittua, vaikka se ei sovi työvuoroni kanssa mutta se työvuoro on nyt vaan järjestettävä. mitä ne tekis, irtisanois mut vai? :D no, kyse on vajaasta tunnista, pitää pääst aikasemmin lähtee. tuntui aamulla että nyt alkaa olee kiinni tunneista ja päivistä että mulla on ihan oikeita ongelmia tän allergian kaa. siis kun niitä on jo. perkele. se suursiivous mikä pitää tehdä että saan kissapölyn pois ilmasta, matosta ja kaikesta...no se on sit sellai projekti.

vaik kisut on fiksuja sillee, ni yhes asiassa ne on tyhmii. tai useemmassa, mut yks on oikeesti käsittämätön (tää ei oo mitään kisudissailua koska pidän niistä tosi paljon, nää on vaan elämän faktoja). ne ei tunne turvavälin konseptia. ne kun haluu sun huomion tai muuten vaan hilluu jaloissa niin ne on sillee just sun edessä että kävelet päälle jos et selkeesti hidasta, tepastele tai hypi yli tms. jos ne haluis et sä pysähdyt ni okei mut kun usein ne on just sillee et miau tuu tänne keittiöön haluun lisää ruokaa kun toi Latz ei kelpaa... sit oot sillee et no joo mä tuun sinne vitun keittiöön mut se hilluu sun edessä ja katsoo samalla sua ja sit sä tyylii päädyt tönii sitä jaloilla vahingossa. eli se ei oo sille itellee hyväks jumittaa siinä, ihan niinku muussakaan liikenteessä ei oo!! ni miks helvetissä ne ei tätä opi. vai eikö kissaa oikeesti haittaa et sä kävelet sen päälle. ehkä haittais jos törmais kunnolla mutta kyllä sellaselta nyt yleensä välttyy kun huomaa sen siinä. se on vaa sellasta vitun jumitusta et saa melkeen työntää sitä edessään.

kamalaa että olen niin tyytyväinen kun se lähtee huomenna mutta nytkin hengitän sekä suun ja nenän kautta että saan tarpeeks ilmaa jotenkin ja silti tökkii. uusi omistaja ei kyllä voi edes märissä unissaan arvata minkä lottovoitto-kisun saa, toi on niin maailman kaikkein. ja etenkin kaikista kaunein! ja kiltein. yö-bileitä ei lasketa mukaan. voi voi. työnnän naamani sen turkkiin vielä kerran...vaikka tukehtuisin.

Leevi and the Leavings tribuutti kiinnostaa.

ratikassa oli vahvaa 'mainontaa' tai nihkeilyä koskien kännykkään puhumista ratikassa (tai muissa julkisissa kulkuneuvoissa). tyyliin "ei se oikeastaan muille kuulu" ym. en ihan ymmärrä. onko toi nyt jo sellanen ongelma että pitää mainostilaa käyttää siihen? olenko missannut uutisen "Puolet suomalaisista stressaantuu muiden kännyköiden käytöstä julkisilla paikoilla"?? kamoon. joskus mäkin ärsyynnyn kun joku jauhaa paskaa kovaan ääneen mutta loppujen lopuksi so what, ei ratikka ole mikään kirjasto tai jooga-sali. se on liikennettä! alan usein tuijottamaan puhuvaa tyyppiä (ihan ystävällismielisesti tai neutraalisti). se voi olla et se häiritsee niitä, mut kysehän on vaan siitä että seuraan puhelua/keskustelua ja minulla on siihen oikeus jos sitä siinä mun edessä harrastaa, julkisella paikalla. valinta puhujalta siis, tuijotuksen vaara on olemassa jos käyt henk koht elämääsi läpi siinä. kuulen toki ilman katsomistakin mutta paljon paremman käsityksen jutusta saa kun seuraa puhujaa, ilmeitä jne. äänihän on vaan osa kommunikointia :) no kaikki ei halua kuunnella muiden juttuja mutta puhuu siellä ihmiset toisilleenkin, kuvittele että se puhuu kaverilleen eikä kännykkään. musta toi kampanja on ihan turha.

olen viime aikoina ollut vähän ärtsynä enkä tiedä miksi. vastahan mä olin masentunut. sit ehkä hetken ok ja nyt tällee. wtf. pitää löytää joku balanssi, ei tällästä pelleilyä viiti pitkää. mietin liittyykö tää siihen tyhjyyteen jota täytän tv-ohjelmien kattomisella. jotain ongelmaahan täs nyt on....kai.

sain eBaysta loput hajuvedet mitä himoitsin, ostin viime viikolla ne 2 ja minulla ei mielestäni ole oikeutta ostaa heti lisää, eikä ehkä rahaakaan. koska eBay on halpa niin se on poikkeus, eli sain sittenkin ostaa. raportoin kunhan saan ne postissa.

tekstarikeskustelumme:
-RS
-NMS

(helppo. mutta söpöä! pienet ilot pienellä tytöllä)

No comments: