November 13, 2007

nöyhtää ja muovia ja muitakin aineita

ärsyttää
-iltapäivälehtien otsikot jotka kuulostaa tehy-syyllistäviltä "Kuinka monta tuntia pikku-Maria elää lakon alkaessa?" no ei elä vitun minuuttiakaan, ja se on ikävää, mutta kyllä me se jo tiedetään
-kun kauppa myy raakoja avokaadoja, yleisön pyynnöstä kuulemma, kuten banaanejakin. raa'at banaanit ei sentään oo kivikovia kuten raa'at avokaadot, miten helvetissä voisin syödä jälkimmäisiä?
-jos joku työasia jumittaa siks et joku on sairaana. sairaana saa olla mutta sitten sen homman saa hoitaa joku toinen, aika harva ihminen ei ole korvattavissa... kysymys on siitä halutaanko että asiat etenee, NYYYYYT!

ei ärsytä
-sää. pimeetä ja ankeeta mutta so, vaihtelua? tätä vaihtelua kestääkin sitten seuraavat 7kk... mutta hajuvesi tuoksuu paremmin raikkaassa talvi-ilmassa!
-kypsät avokadot eivät arsytä


laitoin eilen kestoväriä hiuksiin. halusin ne joku aika sitten tehdyt raidat pysyvästi piiloon. yleensä en käytä kestoväriä, sellanen "16-24 pesua" peittää ihan hyvin meikäläisen mahongin ruskean ja pysyy myös. nyt muistan että näin yöllä unta ettei peittänytkään ja hiuksissa oli kamalia harmahtavan vaaleita blondattuja raitoja ja ties mitä. hiustenvärjäyksen jälkeen jotenkin jos on ilman meikkiä niin korostuu ihon vaaleus ja näyttää ihan haamulta. mutta se on aika makeeta.

lupasin (miehelle ja itselleni) tehdä tänään itse ruokaa. sellasta salaattia, jota tein eilen opastuksen avulla. 7 jutskaa:
-salaattia (ei sitä "perusvihreetä" VIHAAN sitä, ihan mitä vaan muuta en erota niitä)
-punasipulia
-rucolaa
-jotain ituja
-omenaa
-avokaadoa
-pastaa
kinkkuakin vois kai lisätä js haluis viel ruokaisampaa. laittokohan se eilen siihen jotain öljyä viel? toi tuntuu aika hurjalta ponnistukselta. eilen ei esmes tarvinu keittää pastaa ite ja oli sentään joku vahtimassa. nyt just tuntuu et voisin vaikka kuolla nälkään enneku viittisin tehdä tollasta. mut se johtuu siitä ettei mun oo viel nälkä. vedin sellaiset mysli-aamiaiset ettei heti tuukaan.

tein duuni-juttuja tänään kuten pitikin, sitä opastus-hässäkkää. laitoin siihen kielivaihtoehtoja mutta jätin ruotsin pois. hahaa. enkä laita sitä ellei kukaan pakota.

sitten tilasin paitoja netistä (spreadshirt.net). mustan hupparin jossa edessä keskellä jo tavaramerkikseni muodostunut "EI." (pienellä, söpö!) . ja pinkin t-paidan jossa magentalla "PLASTIC". toi pinkkeys ja muovius sopii yhteen ja niistä tulee kivoja mielleyhtymiä kuten barbit ja barbarat ja meikit ja semmoinen. onhan mulla sitäpaitsi kynsissä ja hampaissa jotain muovintapaista (en oikeen osaa edes enää kuvitella sitä, yli 15vuoden jälkeen, mutta mulla on sellainen Madonna-rako jossain muovin alla). jaa, toivottavasti toi nyt viihdyttää mua vielä ens vuonnakin. oli vaan pakko saada paitoja ja koin itseni tänään luovaksi... enemmänkin olis voinu shoppaa mutta rahat loppuu.

vasen puoli leuasta on jotenkin paskana, kipee ja kaikkee. onneks huomenna on lääkäriaika, selvittelen sitä samalla...

miks lakanoissa on puhtaanakin aina jotain karvanöyhtää? puhtaana = suoraan koneesta. ja hiuksia. miten mä teen sen väärin? pesen koneessa ja oikeessa lämpötilassa ja oikeilla aineilla. jos olis sellai kuivuri niin tota ongelmaa ei varmaan olis. joku päivä vielä otan elämäni ekan lainan ja ostan sellasen kuivurin. sit pitäs myös hankkia edestä täytettävä kone. mikä ei ole käytännöllistä. sit vois melkeen ottaa isomman lainan jolla sais isomman asunnon...? joo en taida saada niin paljoa lainaa. mitä helvettiä mä teen noiden lakanoiden kanssa. muutan miehen kaa yhteen? se osaa pestä ne hyvin. hyvä mies! :)

no, pitäs kai jatkaa hommia. sain kiittelyt ja nyökkäykset opastus-jutun ekaan versioon joten pitäs jatkaa ja tehdä se loppuun. onneksi on tämmöi luova päivä nyt sit.

nautin edelleen hiljaisesta ja 'yksinäisestä', eli kissattomasta, kodista. hengitystieni nauttii myös.

No comments: