November 23, 2007

pahuus

mitä, ne pitää Jeren vangittuna (HS 23.11) ? pläääh. kamoon. se on kantanut kamaa tänne tai täältä pois tai jotain... mutta katsokaa kuinka se pelaa kiekkoa! se on siinä, sanoisin minä. no ei saa olla puolueellinen ja antaa rikoksia anteeksi mutta mitä se nyt tekee jos se päästettäis vapaaksi, katoaisi Saharaan? tuskin, lähin kantis on varmaan todennäköisempi. sieltä sen löytää jos sitä taas tarvitaan. antas mennä ny.

Presson piiloviesti hauskuutti minua (HS 23.11). "
"Jokaisen yrityksen ainoa arvo on raha, missio tehdä sitä paljon ja visio tehdä sitä vielä enemmän. Turha höpöttää laadusta, palvelusta, asiakaslähtöisyydestä tai mistään muustakaan. Ei mene enää läpi.""
juuri näin. seli seli asiakastutkimukset ja olemme nyt kehittäneet tuotteen joka vastaisi asiakkiden tarpeita ja olemme pyrkineet tässä uudessa valikoimassa ajattelemaan asiakaslähtökohtaisesti ja pyrimme nostamaan palvelun laatua (lyhentämällä aukioloaikoja) ja plää plää... 98% kaikista tollaisista jutuista on ihan höpö höpö ja me tiedetään se kyllä. ja ok, näin tää maailma vaan toimii nykyään. mutta tarviiko sitähyväksyä, mitä? ei tarvi. jos ei muuta niin voi purkautua asiasta blogissaan. ja sitten mennä
stockalle (tekee liikevoittoa paljonko per vuosi? käsi ylös jos muistatte ulkoa? aivan niin, ihan tarpeeksi ja liikaa) ostamaan L'Orealin (eläintestaaja) uutta loistavaa 10x ripsiä pidentävää (eli entistä tehokkaammin tuotettua ja halvemmista raaka-aineista kehitettyä) maskaraa (maskara on kyllä ihan ok!)

random puistossä kävijä löysi maassa olevista makkaranpaloista neuloja (HS 23.11). mietin vaan miten helv se keksi että niissä neuloja on. kuka menee sorkkimaan makkaranpaloja?

tutkimuksessa todettiin että "tyytyväisyys palkkaan riippuu työtoverin palkasta" (HS 23.11). joo...saanhan sotkea tähän tasa-arvon? no ole hyvä vaan jenni, tää on sun blogi. no, kävi tässä kerran sillee yhdessä työpaikassa että mulla oli merkittävästi paskempi palkka (ei siis puhuta senteistä vaan) kuin miespuolisilla kollegoillani. muut naispuoliset työntekijät olivat todenneet saman mutta (yllättävää!) lähde kaikkiin riehuntoihin mukaan ennen kuin saan todistetta. mutta näin oli, juuri palkattu 19vee ei-minkään-alan-osaaja sai kättelyssä parempaa palkkaa kuin minä joka osasi firmassa suurimman osan hommista (tuotteet, erilaiset prosessit, kassan, jne.) ja olin toki ollutkin siellä jo ihan tarpeeksi pitkään. kun tarvittiin jonkun spessujutun tekemiseen ihmistä, ei välttämättä ollut edes montaa vaihtoehtoa ja meninkin monesti töihin tekee mitä pojat ei osannu. jos eksyn sivupolulle niin asiakkaat on kyllä niin totaalisia idiootteja kun kuvittelevat että miehet ovat tietyissä asioissa parempia. no mutta kuitenkin, pojat oli kivoja, ei ole niiden syy että niille maksettiin paremmin, se firma kyllä huokui sitä fiilistä että tiesi ketkä on naisia ja ketkä miehiä. siis kommentina uutiseen: kyllä, se että tiesin joidenkin muiden tienaavan enemmän häiritsi minua koska se oli minusta epäreiluin perustein, ja ei siihen mitään tutkimusta tarvittu sitä kertomaan. mielestäni palkkani oli decent mutta kyllä osaamistasoni olisi lopulta oikeuttanut enempään ja tiesin myös sen ilman tutkimusta. toi ei ehkä liittynyt ihan tutkimuksen kirkkaimpaan kärkiajatukseen mutta tutkimus oli silti turha. olisin voinu kertoa kaiken ton eikä se edes liity mitenkään mun kokemukseen sovinismin kynsissä.

"
Interpol paljasti satojen miljoonien arvosta laitonta jalkapallovedonlyöntiä" (HS 23.11) oikeesti mitä väliä, siinäs lyötte vetoa ihan turhan lajin puolesta, omat on rahanne. mitä väliä tolla on? nyt olen muka tyhmä kun pitäisihän minun tietää että kansainvälinen rikollisuus ja hälä hälä... eiih, oikeesti. siinäs kenottavat jo totottavat jotain pallopeliä. en laske tätä miksikään. tai, no OK, jos lasketaan niin sit kyllä takavarikoidaan rahat ja ammutaan ne kaikki, minä en elätä niitä vankilassa. mutta mieluummin ei vaan lasketa ja keskitytään johonkin tärkeeseen. mietin kyllä mitä v-mäistä vois tehdä jos ajatellaan et joku sössii jotain niiden rahojen kaa ja ties vaikka tapattas jonku veloissa olevan niinku leffoissa ja sit vielä hakkais naistaan kun kuvittelee olevansa lain yläpuolella. hei, kuvailin just mafian! no, nettiyhteydet kii, aluksikin. se vaatii efforttia mutta se on musta ok. eih, kai ne vaan ois pakko laittaa vankilaan, mutta sehän on olevinaan niin saatanan vaikeeta. siks en kestä kattoa sitä ryssä-mafia leffaakaan joka just tuli, se mis on kaikki ja joka on sen ohjaama...kaikki tietää. mä en kestä sellasta paskaa ja hermo vaan menis. jonku tarvis vähän jutella niiden kaa, että "mitä vittua te oikeen kuvittelette tekevänne, HÄH?" sit ne vaan virnistäis ajatellen että kohta Ivan veli tulee ja ampuu koko poliisi-osaston kun pidätitte mut. hohhoijaa, just tota asennetta tarkoitan, mitä nää mafia-tyypit oikeen kuvittelee olevansa? niillä on oikeesti sellasia komplekseja, pieniä vehkeitä ja ties mitä, en edes halua ajatella mitään freudilaista...mutta eihän niillä VOI olla kaikki himassa. hoitoon vaan. ehkä se olis parempi ku vankila. kunnon lääkitys päälle. sekin vaan maksaa niin vitusti. miten nää jutut meneekin aina niin vaikeeksi. ihan uskomatonta. ajattelen vaan et jos mulle maksettais niin sit selvittäisin tän asian ihan perinpohjaisesti.


mies on joskus sanonut, kun keskusteltiin elokuvista ym., että mä en ymmärrä puhdasta pahaa, sellasta ihan ilman syytä-pahaa. olen jäänyt miettimään sitä.

No comments: