December 23, 2007

honey im hoooome

opastin juuri maahanmuutaja taksikuskin osoitteeseeni. nyt se tietää ainakin mikä on sörkän kurvi. joka päivä oppii jotain uutta :) pari ajovirhettä tuli mutta onneksi yöllä on niin autiota että pysty tekee uukkaria ym eikä pelti kolissut. se oli kyllä tietoinen mokista, ei siinä mitään. musta olis hyvä jos kaikilla taksikuskeilla olisi aika perusteellinen koulutus ennen kuin pääsevät ajelee. ei vaan säännöistä (nehän tämäkin tiesi) mutta myös kaduista.

katselin noita kanaria-postauksiani... olin elätellyt toivoa etten humalpäissäni olis onnistunut kaikkea puhelimestani postaamaan...enkä ollutkaan. toi avautuminen vodka-traumastani oli kyllä turha.

olen kotona ja pullot olivat ehjinä laukussa. mietittiin että onpas säästö kantaa tänne kotiin asti euron punkkuja, sellanen ku hajoo (muovipussissa tai ei) niin vaatteiden pesettäminen/arvo kohoaa varmaan yli sen euron...? no mutta ei niitä voinut siinekään jättää! kaljat annettiin kivalle respan sedälle. mutta oli se siis outoa että siellä kaupan hyllyllä oli Tuc-keksejä...ja hinta joku 2,89e... raha jolla ostaa sen pari pulloa. ostettiinkin sitten mieluummin se pari pulloa ja syötiin naapureiden keksejä. no niin ostettiinhan me sipsiä ja muuta iltanaposteltavaa. onhan siinä kai logiikka että myydän alkoholi janoisille turisteille halvalla, ja kaikessa muussa netotaan sitten tuplasti, jollainhan sen kaupan pitää toimeen tulla?

mutta ehkä menen nukkumaan ja kokoan ajatuksiani huomenna.

No comments: