December 27, 2007

joulusuklaata

juhannuspäivät meni ihan ok... miehen vanhempien luona oli takapihalla sellai palju, jossa puu-uuni...lämmitti vettä siis. ajatus ei ollut must mitenkää tosi haluttava mutta kun suostuin sinne menee niin... just vajaa 40C vettä ja tarpeeksi tilaa että mahdoin sukeltelee ja kelluu... öisessä talvi-ilmassa veden pinta höyrysi ja kelluessa katselin taivasta ja kuuta siellä. tuoksui hyvälle kun vedessä oli jotain kylpysuolaa. ja juotiin skumppaa. oli kaikenkaikkiaan kaunista ja ihanaa. mutta pehmeä ja lämmin toimii mulle aina, helppo!

eilen kävin lopulta äidinkin luona. long overdue. sekin oli kiva visiitti.

serkkuni B kävi tässä tänään ja tapasivat miehen kanssa lopulta. puhuttiin myöhemmin että meidän miehissä on aika paljon samaa...serkku meni tosin jo naimisiin pari vuotta sitten, vaikka on mua pari viikkoa nuorempi.

entisen työpaikan vika palkkakuitti tuli postissa. eipä siinä montaa työtuntia ollut mutta lomarahat ja luvattu idea-palkkio joten saan nyt sen uuden tietokoneen. helpommin sanottu kuin tehty. sen kokoaminen ja kaikki asennus...jeesus maria.

ja voisin käydä ostaa uuden kylpytakin. vanha froteinen on revennyt parista paikkaa... se olikin jo lähemmäs 10vee vanha kai. mutta rakas. piti tänään pestä pyykkiä mutta en jaksa...ja aion lähteä keskustaan sitä kylpytakkia etsimään. sitten menen miehelle yöksi. kiva kun on lomaa niin senkään ei tarvii tehdä töitä. mä voisin kyllä huomenna tehdä, musta tuntuu että pari juttua odottaa hoitamistaan...

mouth eyes pictures

No comments: