December 30, 2007

kertausharjoitukset

vuoden tokavika päivä. aikaa tää vaan on, ajanlaskukin (vuosiluku) on vähän sattumaa, ja mitä sitten onko vuodessa 365 vai 487 päivää...no tiedän miksi on mutta eikai sillä ole mitään väliä. kelaan aikaa janana, enkä ympyränä jolloin vuodenvaihde aloittaisi uuden ympyrän.

mies kuitenkin halusi kelailla mennyttä vuotta. mielenkiintoisin uusi ihminen....tämmösiä merkkipaaluja ja muita. en ensin syttynyt ajatukselle mutta olihan se hauskaa laittaa asioita vähän järjestykseen.

tässä näitä mun

paras uusi ystävä: (tuntemattomasta työkaverista vapaa-ajan ystäväksi) R
paras uusi tuttavuus: tapasin monta kivaa tyyppiä tänä vuonna. Avner, Simul ja miehen kaksoisveli olivat kaikki mielenkiintoisia persoonia. en osaa valita yhtä eikä mun tarvikaan, 3 parasta!
ystävä joka yllätti: Tony, 2007 toi sille Thaimaan reissulta vaimon ja muutenkin aika eri meiningin, lopetti vanhassa duunissa ja kaikenlaista tapahtui kaiken kaikkiaan.
vuoden mielikuvitusystävä: Minna (oikeasti vihamies eikä ystävä)
ystävä jolla on ollut paras vuosi: pitäisi kai sanoa Tony joka löysi elämänsä rakkauden, mutta sanonpa että Marianne, joka meni naimisiin ja jolle tapahtui muitakin kivoja juttuja.
parhaat riidan aiheet top 3: humalakänni, kännisekoilu, liika humala
paras piisi: Pupu Tupuna
inhokki: digiboksit

plää en jaksa enempää

etsin vitamiinipurkkia, jos vaikka olis joku puutostila kun väsyttää vaan päivästä toiseen. en oikeesti jaksa uskoa mihinkään kaamosmasennukseen tai johonkin... mutta vitamiinipurkki on vähän hukassa. tarkottaako se, että mulla on liikaa tavaraa?

(IS 29.12) kuvatekstissä Saimi ent. Nousiainen sanoo että "painon pitäminen kurissa on kohteliaisuutta lähimmäisiä kohtaan." jaahas. nyt mulla on tainnut vähän kilot lisääntyä, anteeksi jos se häiritsee teitä ihmiset! häiritseeks teitä hei, ooonks mä läski, pahoitteluni! NOT. onhan vaan aika kommentti. toivon toki ettei ole totta, en ymmärrä millä logiikalla toi ei olisi loukkaavaa kanssaihmisiä kohtaan ja etenkin naiselta aika typerryttävästi sanottu. eiköhän se oo tärkeempää että ihminen on tyytyväinen itseensä ja ylipäätään jokaisen oma asia. jos kohtaamme kadulla ja olemukseni on epäkohtelias laihuuden puutteellaan niin Saimi voi vaihtaa kadun toiselle puolelle.

haluan ehkä MP3-soittimen. ostin sillon vajaa vuos sitten kännykän jossa on tuo ominaisuus hyvä mutta se on silti jäänyt käyttämättä. lähinnä nokian softa musan siirtämiseen on niin kivikautisen paska että huh. nyt katselen jotain halpaa ja hyvää (lol, ihanku sellasta olis) soitinta... ei se pakko ole, ilmankin on pärjätty, mutta jos vaikka... Creative Zen Stone Plus 4GB sai huomioni... 89e verkkokaupassa. tai näköjään niiden omilla sivuillakin. sitä sais pinkkinäkin. en tarvii tilaa ku sen 4gigaa ja sit vaan drag&drop meingillä filut sinne...ei mitään pelleilyjä... mutta toi hinta, vaikka onkin kohtuullinen, ni on sellainen että mun pitää ensin kehittää itselleni plan jolla saan oston oikeutettua. lähinnä ehkä tarkoittaa vanhasta eroon pääsemistä. edellinen oli kans Creative (zen touch), olin siis kai tyytyväinen merkkiin. toihan oli tosi kiva laite...ja akku kesti ikuisesti. pidempää ku noissa uusissa leluissa. mikä muu tulo- taikka säästöohjelma vois oikeuttaa ja mahdollistaa uuden soittimen oston?

nyt on ollu kaikkea muutakin ostettavaa mielessä. ärsyttävää.

No comments: