December 14, 2007

laskuhumala

öööö joo. aamupäivän palaveri/koulutus ei mennyt suunnitelmien mukaan mutta hedelmällistä se oli. sen jälkeen markkinoinnistamme vastaava Esa vei meidät lounaalle. olin syönyt aamiaiseksi vain paltsussa joulutortun jotern vaikka vedin safkaa niin kossu-glögi ja punkku nousi päähän. oli aika hassu fiilis siiten lounaan jälkeen taapertaa aleksilla pienessä sievässä, oli kuitenkin ihan työfiilikset vielä ja läppäri olkapäällä. no... hissuttelin siitä Alkoon ostamaan Amaronea jota Raffaellossakin juotiin, pitäs olla hyvä punkku. en vielä tänä päivänäkään jotenkin pidä punaviinin mausta mutta silti olen oppinut juomaan sitä. Stockan Alkossa ollaan viineihin erikoistuneita ja minulle suositeltiin 25e pulloa Bixio v.2004... no katsotaan nyt sit se. kallishan se on, oli pullossa mitä hyvänsä, mutta olenpahan ainakin sit kerran elämässäni ostanut keskihintaisen viinin. tästä tulee kyllä myös aika keski-ikäinen olo.... hmm

Raffaellossa söin scampin pyrstöjä ja pastaa sinisimpukoilla ja chilikatkaravuilla ym... hyvää settiä, suosittelen. ei ollut vaikeaa löytää lihatonta vaihtoehtoa, kaikki kala&vege jutut vaikutti herkullisilta.

hyvästä noususta tuli tietty halu jatkaa ja huomenna alkaa kuitenkin lomadokaus jossain määrin, mutta itse asiassa pari pientä työhommaa pitää ehkä vielä tänään tehdä ja olis ihan oikeita juttuja itselläkin työn alla. mm. kynnet... niitä ei voi kännissä tehdä oikeesti.

päikkäritkin ois nyt tosi kova juttu, hitto. pakko...

No comments: