December 29, 2007

välipäivien hämmennys

olen vähän ulalla. mikä maa ja valuutta?

unohdin näköjään laittaa aamulla suihkun jälkeen rasvaa naamaan, menin vaa nukkuu. nyt kiristää. laitan yövoiteen nyt. en ole meikkaamassa joten saa rauhassa imeytyä.

oliko mulla toiveita että tänään pesisin pyykkiä? voi voi... kello on jo 5 (uni maistui) ja lähden miehelle tästä vielä. ehkei siis tänään kuitenkaan.

kaikki joulusuklaat syöty. prkl. toi PRKL on muuten hyvä pikkulasten kuullen, eivät pääse oppimaan pahoja. pienet lapset ei pysty ääntää noin montaa konsonanttia mitenkää putkee. tarpeeks pieniltä puuttuu konsonantit melkee kokonaa...

annoin miehen ostaa tän paidan sillä ehdolla että saan tuunata sitä. totesin nyt että tarviin pinkin lisäks jotain muutakin väriä. pitää käydä kaupassa. musta toi ei vaan harmaa-valkoisena jotenkin... ollut riittävä. pöh, ei mun häivytykset ollenkaan näy täs kuvas.miehen vanhempien luona oli ruokana mm. keitettyjä perunoita. totesin että ovat tosi hyviä. ostin niitä sitten kaupasta. vaikea tietää mitä niistä erilaisista perunoista pitäs ostaa. nyt ne tarvis vielä sitten keittää. tämähän ei ole mulle uus juttu, juhannuksena jo harjoiteltiin. mutta silloin jouduin pesemään ne.... nyt otin tosi puhtaan oloisia perunoita. pitää kattoo mikä ilta jaksan paneutua tähän, siinä menee niin kauanki ku ne kiehuu (30-60min?) että saa vähän suunnitella tai nälkä yllättää.

mä haluun jonku memen. prkl.

postissa tuli eilen se pinkki Billabongin reppu jonka ostin tyylii marraskuussa. lähetyspvm oli ok eli vika postissa. no, kiva, mutta nyt mulla on se joululahjaksi saatu Samsoniten läppärireppu. aika erilaisia ratkaisuja nää. Billabongin repussa ei ole pohjassakaan tietty kuin se kangas, pari kertaa kun tiputtaa vähän raskaammin lattialle niin läppärin kulma on ...sit mitä on. voishan sinne jotain pehmikettä yrittää mutta menee säädöks. onko se säätö sen arvoista? on se jos sen oikeesti haluaa. mutta toi Samsonite, vaikka onkin tosi corporate niin on kyllä niin turvallinen tietokoneelle...ja sinne kuitenkin mahtuu just meikit ja vaatteet ja eväät.... mikä oli #2 syy repun hankintaan. ja mitä sillä on väliä jos se näyttää just LÄPPÄRIrepulta, ei se oo multa pois, kai mussa voi jotain aikuista olla ja mitä helvetin väliä sillä edes on?? mitäs nyt sit tehdään? materialistina tietty haluaisin pitää ton mutta nyt kun olen tuhlaillut niin paljon niin tulis hyvä mieli jos ton myis eteenpäin. mulla kuitenkin on jo pinkki reppu, läppäri ei vaan mahtunut siihen. tosi vaikeita juttuja.johan on musiikkivalinnat. winamp soittaa mymusic folderia ja peräkkäin tuli 3 doors down: loser, 7 seconds: bully ja eminem: lose yourself. ja sitten lopulta... ihan parhaista parhain piisi gnarls barkleyn crazy. ei voi kun olla hyväntuulinen kun kuuntelee tätä. mulla on tähän aika+paikka assosiaatio mikä on outo mutta onneksi pystyn olemaan myös ilman assosiaatiota, se ei siis tunge ihan väkisin tajuntaan. assosiaationi on kesä ja siperia ja juna ja se tyhjyys ja aika ja fiilis siellä.... yöllä pimeässä junassa kun uni ei tullut. vähän vodkaa pohjalla. kuuntelin tätä repeatilla.

No comments: