December 04, 2007

toka vika

eilen iltapäivällä oli kyllä vähän show päästä himaan. otin erheessä mäkelänkadulta 1A:n enkä 7A:ta. huomasin tietty kunh käänty sturenkadulle ja kiroilin. siinähän se aika siiten meni kun venailin että pääsen sillä hagikseen, ajattelin siellä vaihtaa toiselle raiteelle ja mennä 7B:llä tai 6:lla sit sörkkään takaspäin. päästiin hagikseen ja huomasin että 7A tuli perässä eli oli poikkeusreitillä.... s en kerran kun menen väärään ratikkaan niin oikeakin kulkee siis väärää reittiä. no, menin venailee aiemmin mainittuja kulkuvälineitä siihen toiselle puolelle ja sieltä ne muutaman minuutin päästä tulikin peräkkäin. ja menivät toiselle raiteelle, eli poikkeusreitillä myös toiseen suuntaan. olisin voinut kävellä sen vajaan kilsan kai himaan mutta sää oli räntälunta joten menin hagiksen metroassalle. ja lopulta sillä sörkkään. josta ei ollut kuin muutama sata metri himaan. tollasessa räntäkelissä on se hyvä puoli että ilma on sit kosteempaa ja mun kuiva iho tykkää siitä.

vittu ryssin taas... juttelin tossa pitkät pätkät työkaverin kaa ja se oli identtisistä kaksosista se toinen... no, en sanonut mitään tyhmää tai mitä ei ois voinu korjaa mutta silti. pokka piti. mä en nää niitä niin usein kai ja niillä muuttuu hiukset koko ajan joten en ikin tiiä kumpi on kumpi. noloo. onneks on molempien kaa samantyyppisis perus-jees-hyvissä väleissä niin ei tuu sillee mitää ongelmaa... molempien kaa on kiva jutskaa.

hitsi kun mokasin toisenkin jutun. laitoin eilen ostamiani eväitä jääkaappiin täällä kun tajusin että siinä oli taas lihaa. olen vaan pitkään kelannu että pitäs koklaa niitä Via- mikrosafkoja ja kun näin sellasta siwassa (vain yhtä makua) niin ostin. mutta se oli sit teryaki-härkää. perskules. no, huomenna paremmalla onnella. ei tää niin vakavaa ole, omastatunnostahan tässä on enemmän kyse, kuten kierrätyksessäkin, ei sillä että voisin oikeasti vaikuttaa mihinkään.

hah, otan töissä aika rennosti mutta toisaalta teen paljon hyvää. siis myin just jotain (näin siis oikeasti vaivaa) ja pyrin tekee kaiken täydellisesti. ainahan mä pyrin koska en siedä virheitä mutta nyt teen sen jotenkin viel paremmalla sykkeellä. huomauttelen vioista vielä aggressiivisemmin kuin ennen (siis firman sisäisistä mokista ja korjattaviasta asioista)... kukas sen tekee kun meiksi lähtee? ei kukaan tai kovin moni, siinäs vellovat sitten p... noo rumasti ajateltu. mulle on niin tärkeetä vaikuttaa asioihin etenkin jos näen virheen...se etten koe pystyväni vaikuttaamaantai asioiden muuttaminen tuntuu mahdottomalta saa sykkeen nousee sillee että joudun vielä jonain päivänä sen takia hermolomalle. etenkin viivyttely on sietämätöntä. miksei tätä korjata nyt? no sössönsössönsöö...kun palveluntarjoaja...loma...ei vastaa puhelimeen...sairis...otetaan palaverissa esiin ensi viikolla...ollut muita tärkeitä asioita... joo joo. varmaan on kaikenlaista mutta se EI RIITÄ. try harder. virhe on korjattava, nykyisessä digiyhteiskunnassa kaikki on päin helvettiä ja sen vaan hyväksytään. EI SAA HYVÄKSYÄ. kirjoitan taas jotain omaa manifestia... antaa olla.

jossain ilta-sanomien mielipide palstalla nimimerkki Nainen Vm.-71 selvitti että kaipaa ykkösolutta ja miksi sitä ei ole kaupoissa ja miksi ei ole kuin yhtä merkkiä ja miksi miksi. että "kyllä oluenjuojat haluavat makua eikä vaan voltteja". väärin! tässä markkinataloudessa on se juttu että kysyntä ja tarjonta, joitain poikkeuksia lukuunottamatta pelaa. se onko se nyt edes aina niin vitun hienoa niin on eri asia mutta jos kansa haluais ykkösolutta ja sen myynti nousis niin johan alkais siwankin hyllyt notkua. suomalaiset, katsos NainenVm. -71 ympärilles, haluaa nimenomaan voltteja ja kännin. oluen ystäviäkin on mutta hekin haluavat voltteja. juo alkoholitonta jos ei kelpaa. spessu olut-rafloissa löytyy kaikenlaista sitten. muuta ruotsiin. samalla Nainen Vm. -71 haukkui siiderin kiljun makuiseksi jne. joo me ollaan tyhmiä lampaita ja ostetaan sitä kun sitä on hyllyt täynnä, vaikka se on kiljun makuista. onkohan akka ikinä kuullu makuasioista? katsos vaan, tässä tämä siideri-pullo ja jenni ostaa sen nyt. näin. nam nam.

kollegat vittuilee mulle kun naamalla on koko ajan hullu virne. en voi peitellä tyytyväisyyttäni lähdön suhteen. niin monia asioita tulee ikäväkin mutta silti on todella hyvä fiilis.

huomisten pikkujoulujen kotiinlähtöä on jo mietitty jonkun aikaa. se taksin jonotus EI nimittäin ole vaihtoehto! en jumalauta jonita keskellä yötä kylmässä. vaikka olen jonottanut useastikin, etenkin viime vuosi tulee mieleen ilkeästi. jalkoja särki älyttömästi. no, sovimme että otan vaihtkengät mukaan kassiin ja kävellään mun luo. se on tää kalliossa asumisen hienous! saatan palella koska laitan tietty hameen mutta se 25min kun ripeesti painaa nin on plajon pienempi vitutus kuin taksin venaaminen.

No comments: