January 07, 2008

kehitystyötä

nyt kun päivä alkaa sarastaa niin unikin olis tulossa. vaan se ei nyt käy kun pitäs alkaa valmistautumaan päivään. klo 13 on se kulmien pigmentointi...vois alkaa pikkuhiljaa piirtää niitä siihen mallii ku haluaa katella niitä seuraavat muutama vuotta...

keksin että tarviin varvas-sormuksia! mulla on/oli 1 mutta se oli sellai halpis joka heti tummui...vai oisko se käyttökunnossa...en kuitenkaa haluu sitä enää pitää, en tiedä missä se on. kelaan että joku tähti-aiheinen ois kiva kun nilkassa on toi tähti-tatska. muutenkin, eikö mulla jo ole niitä sydämiä tarpeeks?? taisin kyllä just postaa pari sydän aiheista normi-sormusta.... mutta ei siitä sen enempää. katsotaan mitä posti tuo.

keksin kans että haluun sellasen Mobiblu'n cube mp3 soittimen, sen voi laittaa vaikka kaulaan roikkuu ni ois helppo. koko ei ole kuin se tuuma joka suuntaan ja silti on näyttö. ei joka päiväiseen käytöön mutta joskus... no taisin just joitain tunteja sitten ostaa "oikean" mp3 soittimen joten nyt en sit saa tota, ainakaan noilla nykyisillä hinnoilla :( pitää ostaa myöhemmin joku käytetty halvalla...jos sit vielä innostaa.

mitähän muuta keksin. olen ollut aika ahkerana keksimässä kaikenlaista taas... onhan se huolestuttavaa. mutta aion tänään keksiä myös pyykkejä koneeseen ja tehdä töitä.

muistin että äiti sanoi lauantaina että tulevat tänään ehkä käymään. hakevat ton valkoisen maton tosta nurkasta roikkumasta. se on niin vanha ja turha että en tiedä onko sitä järkeä lähteä pesemään ja johonkin vierashuoneeseen laittaa mutta ihan miten vaan. se oli mummin vanha matto joten en oikeen voinut heittää poiskaan omin luvin.

perskules miten voi olla kulmat niin vaikeet piirtää (vaikkei tarvii ku puolet, piirtää) vielä 10 vuoden jälkeenki... stna. tiedänhän mä miksi, noissa kohdissa on jotain epäsymmetriaa kasvoissa, ei sitä nää mutta yritäpäs vetää viivaa samanlai ku toiselle puolelle ni ei... no miksi et voi jenni vaan antaa niiden kasvaa ja olla piirtelemättä omias? vittu tää keskustelu on jo käyty. sillon 10 vuotta sitten.

No comments: