January 08, 2008

lepäilyä

sosiaalinen päivä, ottaen huomioon että nukuin siitä puolet. vaikka nukuin koko viime yönkin. sain sentään pyykit koneeseen. nyt ne pitäs saada sieltä pois.ö jotain vikaa on kun pitää nukkua ja ei jaksa mitää. ei saa edes aikaiseksi varattua aikaa johonkin. ehkä se on kun ei ole varma että mihin. arvauskeskus on ollut aika huono kokemus yleensä joten välttelen sitä, ja uuden duunin tt-huolto olis Lahdessa...i think not. maksaa aika paljon toi yksityinenkin sektori. että mitäs tehtäs.

sosiaalinen päivä oli, kun sain mailia random vanhoilta tutuilta, koulukavereita ym, osa facebookin kautta ja osa ihan maililla. ja taas mailia blogiakin koskien. pitäs nyt yrittää sopia jotain näkemistäkin jonkun kaa.

ois ollu mun vuoro mennä miehen luo mutta kun olen tälleen surkeena väsynyt ja naama monsterina niin se tulee mun luo. kiltimpää ihmistä saa hakea. ei kuitenkaa ole tossukka. vihaan tossukoita. deiteillä aina ennen se oli ekoja asioita jouita selvitin tai huomasin. olin jotenkin tossukka-magneetti vielä. aluksi en ollut miehestä varma, siitä sai sekalaisia signaaleja. mutta sitten huomasin että en pysty pompottaa sitä ihan miten vaa, se on kiltti mutta rajoja on. onneksi.

huomenna töihin ja meikkiä ei sais käyttää. ok, ei paha, kunhan turvotus laskee vähän. ihmetelköön sitten että mitä helv. pesin naaman tatuoinneille tarkotetulla antibakteria-nesteellä ja Bepanthenia taas päälle. vähän on hellänä silmät vielä, helpompaa pitää kiinni kuin auki.

kiva mekko tolla Beckhamin naisella

No comments: