January 30, 2008

pyykkitaistelu kääntynee voitoksi seuraavassa osakilpailussa

alan pikkuhiljaa osissa tajuamaan että joskus yhteistyön edistämikseksi työelämässä, esim. asiakkaan tai yhteistyökumppanin kanssa, on tosiaan käytävä lounailla ja muuta...sosiaalista. pelkkä työn paahtaminen pöydän ääressä ei sittenkään riitä. ensimmäinen reaktioni ensi tiistain työ+lounas sessioon oli että what? voinko kadota töiden jälkeen tai jäädä tekemään niitä itekseni? mutta sitten alkoi valkenemaan että siitä voi olla hyötyä, haluan ja tarvitsen tätä ihmistä, kyse on sitouttamisesta tavallaan. ei mitenkään itsekeskeisesti, siitä pitäisi olla molemmille osapuolille (yrityksille) hyötyä, ja sitä kautta asiakkaille, jos tulemme toimeen ja hommat sujuu hyvin. eikai lounas (tunti elämästäni) ole paha hinta siitä? tyyppi saattaa olla tosi kivakin sitä paitsi. en tunne vielä.

töiden puolesta olin tuottelias tänään vaikka hermoja kiristeltiinkin. jee.

ja: sain pyykit koneeseen! uskon että saan ne kyllä poiskin. otin kofeiinia.

jotain hyvää siitä et on tällänen läjä vaatteita, ei lopu heti kesken vaikka likasia kertyykin.

nyt jos sais vielä itsensä hetkeks paikalleen, pois tietokoneen luota, ilman virikkeitä, ja kuuntelis itseään. tänään ois omaa aikaa joten jos sen nyt käyttäis...hyvin. rasvasin jo jalkapohjat. hehe.

vituttaa noi Hartwallin limumainokset kaduilla joissa on naisia esittämässä pulloa. kaikki alipainoisia, etenkin se pepsi maxin muija, huh huh. oikeesti törkylaiha. ei mulla oo mitään laihuutta vastaan oikeastaan, tietenkään, mutta olen nyt kasvavassa määrin viime vuosina alkanut ärtymään siitä kun toi joka tuutista syötettävä kuva on niin vääristynyt. eikö niitä juomia olis voinu mainostaa normipainoinen nainen häh? eikö olis ollu tarpeeks edustavaa? ja minkä mainostoimiston idea ylipäätään että naiset esittää pulloja, kääreitä myöten? naiseen siis tartutaan ja se otetaan? vottu tää on 2000-luvun suomi. ei ole edes kaukaa haettua symboliikkaa, symboliikkahan on helvetin tärkeetä sitä paitsi mainonnassa. terveisiä koulusta, erikoistuin visuaaliseen viestintään. toi ei oo mikään vahinko toi nainen=pullo. mitä jos se pullo olis mies? tulee outo tunne...tartunko mä tohon vyötäröltä ja kaadan naamaani? niin, sitähän minäkin. vain naisille voi tehdä noin. vain naisia on kiva tarttua kuin esineitä. tosi paskaa mainontaa. onneksi olen vähentänyt limujuontiani muutenkin 20-40%. ja Hartwallin siiderit on keskimäärin aika kehnoja tai keskinkertaisia. Hartwallin palautelomake on tässä.ah, tämä uutinen tietsikan sähkönkulutuksesta on hauska. "syö sähköä kuin kiuas"(HS 30.1), tai jääkaappipakastin. niin, no mitä helvettiä te kuvittelitte? ei se mikään mp3 soitin ole?? tosi järkyttävää, nyt kaikki irrottaa piuhoja seinästä. siihen loppu Martin poken lataaminen. ei tää oo mikää 50-luku kun on talossa on vaan yks sähköllä toimiva laite. miksköhän niitä uusia energianlähteitä ja voimaloita kaivataan? sitä mukaan kun opitaan vähentää vanhempien laitteiden energiankulutusta niin keksitään uusia leluja jotka on pakko saada seinään latautumaan tms. siihen liittyen, Nokian puhelimet jotka muistuttavat laturin irroittamisesta seinästä ovat loistava keksintö, arvostan. siinä on juttu joka ON turhaa sähkönkulutusta. mun tietokone ei ole turhaa sähkönkulutusta, mulle on ihan sama mitä se maksaa. ja kiuasta mulla ei ole muutenkaan, tietokone ajaa ihan hyvin saunan ja muunkin rentoutumisen asian. naapurin muija kun paistaa joka päivä uunissa jotain kinkkua ja laatikoita niin kuluttaa sillä uunillaan enemmän sähköä kuin minä ja ei ole edes yhtä tuottava. lol. en kyllä pidä konetta huvikseni päällä paljoa, mutta olen vaan siinä lähes kaiken valveillaoloajan. jos jätän yöksi päälle niin sammutan näytön kuiteski. mutta että tämmönen jymyuutinen hesarissa.

mietin kovasti tota HelsinkiMission vapaaehtoisten ryhmähaastattelua johon sain kutsun kun täytin sillon niiden lomakkeen vanhusten vapaaehtoisapua koskien... eihän mulla ole maailman helpoin luonne vaikka hetkittäin pystyn käyttäytymään täydellisesti. mietin että vaatiiko se ehkä liikaa henkisiä ponnisteluja multa jos vanhuksia ahdistaa ja ties mitä. niillä on tietty kaikkia huolia jne... se ei ehkä tähän mun maailmantuskaan vaikuta positiivisesti. riippuu niin päivästäkin ehkä. vaikeita juttuja!

No comments: