January 22, 2008

SUPERPUPUn asennus, osa IV

...kuvat ei aukee...ahaa, asennetaan irfanview. pitäs tehäkki kuville jotain...asennetaan photari...zip.file eli asennetaan winzip vaikka tähän hätään...aukeaa...etsitään siihen sarjista...missä perkeleen filussa se nyt oli...windows estää filun avaamisen...missä vitussa ne asetukset nyt on...no niin. tähän kuvaan sopis tää filtteri...joo, asennetaan...

tälle ei ole loppua. mutta helvetti, PS3 aukes aika rivakkaan...joku 2sek. kaikki muukin kyllä aukee samalla sekunnilla mut kun PS3 on vähän isompi...edellisellä Koneella (muistia kai 1,5GB) kesti se 4-5sek.

kävin mentalwearissa tänää ja ostin paitoja... ne on aina vähän haluttanu mua ja nyt löyty yks aika osuva;
toi kissa ton diagnoosin kaa. vaikka F10.21 osuu ehkä paremmin. ja näillä mennään! eiks? ei oo vaihtoehtojakaan.sit on uusia koruja... helmisormuksia ja pendanttia ja hopeasormuksia...ja ja ja...Agent Provocateurin metallinen kisu-kaulapanta! no, vähän isommille kissoille :) ja varpaisiin tähtiä, kesäks.


mieskin sai paidan tänään, multa lahjaksi siis. tykkäsi. jee.haastis meni ok. haastateltava oli selvästi hoitanut pari sataa haastattelua enemmä kuin minä... ja se näkyi, hyvällä tavalla. oikein mukava tyyppi.

No comments: