November 15, 2008

ja kolmantena päivä Pupu katsoi että maailma tarviii...synttärit!

bileet tänää siis. nyt alkaa tuntuu et vois taas rajottaa. kun joka päivä herää myöhää ja sit pitää alkaa mietii jo lähtöö ulos taas ni...

heräsin aamukuudelta juomaa eli kroppa tartti vettä. siit tietää et on juonu jotain muuta ku vettä. eilinen oli itse asiassa vähän outo. ehkä ekaa kertaa koin että netti- ja livepersoona ei matchannut ihan. oli ehkä asioita joita tiesin jotenkin mutta ne korostui ihan eri tavalla livenä. parasta pitää se juttu netissä siis. mä suhtaudun noihin asioihin jotenki eri tavalla ku monet muut, oon huomannu. livenä se kun tyyppi kertoo että ei äänestä mutta jos äänestää ni se on kokoomus tai perussuomalaiset...ni on jotenki. mulla ei oo kuvaa mun ilmeestä nyt täs just. ja ydinvoima ainoa paras vaihtoehto. ja se nuuska... en usko että purkki päivässä voi olla normitahti, mutta en tiedä asiasta mitään. se on joka tapauksessa vitun epäcool. ja 3 bissee joka päivä tekee ihmisestä dokun, mutta olimme asiasta eri mieltä tietty. joskus ysin jälkee alotin keskustelun tasa-arvosta ja palkkaeroista...se sai jonkun slaagin ja suuttu ja lähti menee tosi rivakkaan. jäin siihen drinksuni kanssa että what?? se soitti sit myöh kun olin itekki kotiin kävelee ja pyys anteeks, mutta et tollasta. ei ole ennen tullu vastaan moista. mut et jos netissä synkkaa ni ei sit välitetä siit toisesta puolesta. lasken sen ihan ystäväkseni verkossa, ja mikään ei estä ettei näin olisi jatkossakin.

ihmiset usein kelaa et verkko on vaan jatke, ja livenä on ainoa oikea. et nettiseura ei ole ihan oikeeta ja yhtä arvokasta. mut sehän on meidän korvien välissä mikä on todellista. jos joku tuntuu ystävältä tai viihdyttävältä seuralta, niin se siis ON, mediasta viis. totuus on se miltä tuntuu. jos chattii jonku kaa jonka luulen olevan 25vee nainen helsingistä mut se oliski 37vee mies lapualta. tai intiasta. niin mitä sit? se kokemus et jos sen ihmisen kaa on hauska jutella ni on se oma totuus. netin hienous on se ettei ole väliä kuka ja missä tai minkä ikänen.

eilen Hola, kallio, Hki.














mut joo, tänään varmaa seuraa helsingin liepeillä synttäreillä. Vilhelmiina täyttää 25! sit oli ne transhesa-bileet DTM:ssä mut nyt tuntuu et en tiedä...sit menis tosi myöhää...tulis kalliiks...katsotaan...

asuvalinta illalle.



















se Tuomas muuten omaa oikeat ajatuskulut. puhuttii netistä. mainitsin satamegasen yhteyden mahdollisuutena.
T: joo, mitä sillä sit ees tekee
J: no, lataa kai vaan ihan perkeelesti.
T: totta. upload on sit taas...
J: nii, se olis sit 10, mutta sillä sit...
T: pysyy ratio ylhäällä!

:D juurikin näin...

oon meses jutskaillu kans hetken aikaa yhden IT-tyypin kaa joka on tosi hauskaa seuraa. aika paljon yhteistä meidänki ajatuskuluissa. haluisin sen kyl tavata ihan oikeesti kans. äh nyt pitää men.

No comments: