November 16, 2008

eilisen puinti

ihan kivat syntsät ne eiliset. neiti R tuli mu luo yöks ja juhlittiin täällä vielä keskenään (siis tanssittiin kaikkii 'parhaita' piisejä) niin tänää sit uni maistu.

kuiteskii...siis oli ihan hauskaa. hyvät tarjoilut jne. kuten oli pyydetty niin Vilhelmiina oli kutsunut myös miehiä paikalle. sanoi että "tosin ne on kaikki varattuja". newsflash: ei kiinnosta. olihan siellä sit yks hottis, mukavan oloinen sellanen. puolenyön pintaa lähettii baarii, itse asiassa yhdelle klubille jossa en oo ennen ollu, vähän posh mesta mutta hottis oli saanu meidän nimet listaa ja mun piti tietty mennä sinne mihin se menee jne. haistoin ja maistoin jne ja se oli tosi jees. mutta sit päätettii neiti R:n kaa lähtee sinne mis muut on eli Bakersii. vaan...Bakersin edessä oli törkyjono, ja menimmekin Virginiin. missä joku vanha äijä joka sanoi olevansa elokuva-alalla, tuppautui joukkoon. otti kännykameralla meistä kuvia ja kysyi sitten humalasta huolimatta ihan selkeästi että "saanko kuviin täydet julkaisuoikeudet?". ET. EI. NJET. baarihan on jokseenkin julkinen paikka että saahan siellä kuvia ottaa muista mutta siinä vaiheessa kun kysytään noin selkeästi niin valokuvaaja jossain takaraivossani on varuillaan.

tajusin just et ens viikon loppuna EI mulla ole mitään. kuulostaa ihan hyvältä. nyt meni 3 päivää niin tossa...tollee. että vois hetken olla himas vaihteeks.

herkkupöytähauskaa, kun päivänsankari pyöri niskassa halailemassa tmsneiti R:n tatska, says 'loving kindness'


ne joilla on taipumuksia kännitekstailla hoitojen tms kanssa ni puhelimet takavarikoitii, porukan ei-dokaava henkilö vahti niitä. vahtimista myös riitti, eiköhän vaan vähän väliä saatu joku kiinni kännykästään..."se on vaa mutsi! oikeesti!!"


neiti R Virginissä.


Jenni Virginissä!sarjis.

No comments: