November 27, 2008

Projekti Booli

mitenhän aion saada 20 boolilitran ainekset krunikkaan lauantaina? matkalaukku jossa pyörät alla? kävin tänää hakee osa ruokakauppa-aineksista. vielä yks kierros alepaan ja alkoon ja sit alkaa olee homma kuosissa.

rickrolling päättyi (?) hienosti, tai ainakin voisi päättyä tähän.

vitun mukavaa et joku (tuntematon) facebook kaveri-pyynnön laittanut käyttää mun valokuvaa profiilikuvanaan. joo, hyväksyn kutsun varmaan? vitun idiootti.

hyvissä facebook-uutisissa, vanha ystäväni joka on ollut vähän poissa netistä, ilmestyi sinne ja ilmoittautui minulle. ihana nähdä sitä tyttöä taas, ihan mun suosikkinaisia.

raapaisin itseäni unissani naamaan. kynsi oli rikki, tai ei ollu rakennekynttä siinä, ja oma kynsi on niin perkeleen terävä. tossa yksi päivä raapaisin myös jalkaani. nyt on loistavat punaiset skraidut molemmissa. onneksi toi on leuassa. se on sen verta ruvella ettei sitä kovin helpolla edes peitä.

kurkussa outo fiilis, joku tauti tulossa? otetaas vitamiinia ja mennää nukkuu sit. mutta enneku meen kaatuu sänkyy ni katon Project Runwayta. se on mulle aika uus juttu. muistan kerran kattoneeni melkis koko jakson lentokoneessa, siel oli siis ihan suorana tv kanavia, ja sit lähdin koneesta vikana kun yritin nähdä tuloksen, mutta ei onnannu. aika erikoista muuten et telkut on päällä vaikka kone tyhjennetään.

Marian kaa pitäs huomen mennä ulos.

No comments: