November 11, 2008

tiistai syyllisyyden varjossa

en saanut herättyä aamulla. liittynee siihen, etten saanut yöllä unta. mutta kun lopulta heräsin, monituntisen herätyskellopelleilyn jälkeen, niin syyllisyys pisti lyytin kirjottaa aika noppaa ja viimeistelin eilen aloittamani työhakemuksen ja laitoin sen menee.

samalla sain postia ohjelmistokoulutukseen liittyvästä paikasta, sen vois alottaa huomenna! mulla on huomiseksi muuta mutta torstaina sit. tuo nyt on oikeastaan vielä osa työhaastattelua, eli kävisin niitä kursseja ensin itse oppilaana, mutta aloitus kuin aloitus. kai mä saan nyt olla vitun kiitollinen että mulla olis töitä tiedossa, jos en vaan ryssi sitä? anyway se on osa-aikainen ja tuntimäärä joustava joten haluan kyllä edelleen kovasti tuon toisenkin duunin johon nyt raapustin hakemusta äsken.

fedexiltä oli tullut kirje... sama vanha juttu, kun mun numero on salainen ja tuol on porttikoodi.. en vaan tiedä mitä helvettiä ne on tuomassa. soitin ja kuljetus saapuu nyt illalla. sit sen näkee. ehkä vaan paperiversio kirjasta joka kaipaa kansikuvaa, sain kirjan kyllä jo pdf:nä mikä on ihan riittävä.

vois kai yrittää piristyä ja koittaa pienillä elkeillä itse tehdä tästä päivästä paremman kuin eilisestä. ainakin vähän tsemppiä on nyt tuolta työmarkkinoiden suunnalta.

kaikki valittaa tosta säästä. musta säässä ei yleensä oo vikaa, sehän vaan on. tajuan et joo siitä voi kärsiä mut harvemmin kovin paljoa, oikeesti... toi hämärä ja sade josta kaupungin valot heijastuu on musta kaunista. ilma on puhdas ja silleen musta ihan miellyttävä. lähden tästä kauppaan niin tuli mieleen.

No comments: