December 01, 2008

miksen mä tajuu ihmisii

nyt joku sanois että 'jenni sun unirytmi on aika sekasin'. aika selkee rytmi siinä tosin on sillee, että nukkuu sillon ku nukuttaa. eilen siel bileissä, tai tänä aamuna siis, nukutti kyllä ja meinasin monta kertaa voipua, ja löysin muutamankin kerran itseni jostain sohvalta sammumast mutta sitten onneksi ana havahduin ja kelasin että prkl, mä en kesken jätä juhlia. vaikka jäihän ne sit joskus aamuysiltä mun osalta kesken mutta en kai missannut enää mitää suurempaa.

sain ilmoituksen että kamerani löytyi. pitää käydä hakee. jos tässä nyt työttömyydeltään ehtii.

tulevalla viikolla on sentäs 2 päivää koulutusjuttui. ja perjantaina neiti R:n kasaribileet/tyttöjenilta/pikkujoulut. jos ei huomenna tutkintotodistusta löydy niin tilannen koulusta uuden.

Karrin kanssa istuttiin ihan yölle asti. jostain sitä juttua tuntuu riittävän, käsittämätöntä. se hankki netin himaa vasta parisen vuotta sit. aika tavatonta. vaikka interwebissä töissä/opiskellessa oliskin ni et koti-illat selvii ilman ni on se aika harvinaista kaupunkilaiselta ollu pari vuot sit. vai elänkö vaan jossain 2.0 luolassani...? kaikki ketä tunnen melkee on netissä kohtuu aktiivisesti. kun se on niin olennainen osa omaa elämää niin vaikea tajuta et joku joka tuntuu monessa suhteessa samikselta ni oiski nii erilaine. vaikka sit ku kelaan ni mitä samista meis on? jotain kai olevinaa. yritin vähän aivopestä Karrii johonki instant messaging-juttuun (se ei käytä mitään sellasta), mutta ei tietty onnistunu. oikeasti olen tietty kade että joku pystyy ihan rauhas makoilee sohvalla ja lukee kirjaa ja olee ilman nettiä ehkä jopa illat pitkät... tai ehken, mutta onhan se hienoo. mä oon niin koukus enkä osaa enää lukea tahi mitää muutakaa. interwebin johto on tiukasti kaulan ympärillä... liian kauas jos kurottaa ni alkaa kuristaa, lol.

johan maailma taas painaa harteilla. ei mistään erityisestä syystä, ihan huvikseen vaan. ei pitäs lukea utisia tai muutenkaa kaikkee mitä netis on, harmittaa sit vaan. sit on näitä ihmissuhdejuttuja, ei mitään tavatonta, Miriamiin ynnä muihin liittyen, mutta nyt vaan tuntuu et huoh.

ratkaisu tilanteeseen (hetkellisesti ainakin) on että menee nukkumaan. huomenna on päivä uus. tai liikenteen metelistä päätellen huominen on jo alkanut mutta ei nyt viilailla niitä kuuluisia pill..kkuja.

No comments: