December 16, 2008

muna/kana

päivän piristys oli mukava orja-ihminen jonka kanssa synkkas hyvin. ja neiti R:n seura tietty. olen katsellut eBaysta "hää"kenkiä ja hän on kaasoni muodossa saanut antaa mielipiteensä niistä. mitä taas sen kenkiin tulee niin mulla olikin tänään sille asiaa niistä
jenni: mikä sul on et digaat vaan Niken lenkkareista?
neiti R: ne nyt on vaa siistejä
jenni: joo, mut oikeesti VAAN Niken lenkkareita kamoon, muitaki on!
neiti R: no, on mulla nytkin Converset
jenni: ...jaa.
neiti R: nii et mistä sä halusit keskustella?

paha.

ja Sokoksella kanta-asiakaspalvelun täti repes oikeesti vähän överisti ja nauro varmaan jonku minuutin, ja VAIN siksi että muistutin kuulemma sen tytärtä. siinä mielessä että kun se puhu jotain ihan laidasta laitaan bonuksista ja asiakasomistajuudesta ja pankkitileistä ja mä yritin sanoo et halun vaan sen vitun kortin jolla saa WilliamK:sta punkku-pullon 18e. esitin asiani toki kivasti, mutta sillä ei meinannut mennä jakoon että mä en halua mitään bonuksia tai systeemejä vaan ainoastaan tiettyjä hyötyjä. se punkku-pullo on tosi doku esimerkki en vaan keksinyt muita siihen hätään, onhan noita tullut vastaan, siis etuja joita olisin halunnu. mutta siis se sano että jos sen tytär olis hankkmassa sitä korttia niin esittä kuulemma asian ihan samalla tavalla. silti, se jatko niistä osuusmaksu-jutuista eikä meinattu päästä yhteisymmärrykseen että haluan vaan kortin jolla saa juttu halvemmalla joskus. se oli muutenki sen olonen ku olis ollu humalassa, ja se minuutin nauru-kohtaus oli vaan... ihan huumori-ohjelma kamaa. hymyilin ymmärtäväisesti, olihan se kiva et sil oli hauskaa.

vitutti se kortin hankkiminen. se sano et kun asut hämeentiel ni voit käydä siin hämeentien Alepassa. naisella oli S-ketju hanskassa! no, käyn missä käyn edelleen. muutaman euron ruokaostokset ei oo ihan sen arvosia et alkasin kortteja kaivaa pussukastani jne, paitsi sen pakollisen. mutta ravintolassa voin saada sen safkan ehkä joskus pari egee halvemmalla ja sit se punkku ja skumppa jne.... kai toi nyt sen arvonen reissu sit oli et maksaa vaivan takas.

no ylimaallinen vitutus ei ainakaan helpottanut siitä että buukkasin sen vitun Barcelonan samaa aikaa sen Tukholman ILMAISRISTEILYN kaa. voi vittu. voisinko tehdä ens vuodelle kalenterin pikkuhiljaa. alkaa menee niin vituiks. ja menee kyllä muutenki, arvaan sen. jotenki pitää vaa yrittää ajatelöa että nää mokat jäis tähän. en kestä virheitä. pitäs relaa. mut vitun ilmaisristeily! vittu, oikeesti. piti viel mennä sitä yhtä body mod-tyyppii kuvaa. saakeli.

menipäs ilta kivasti. eikä ole velä edes ohi! antakaa mun kaikki kestää...

uutta kalenteria tehdessä törmäsin vanhassa olevaan listaan. TO DO...

että Atlantin yli pitäs mennä kipossa ja Ulan Batoriin ja Braziliaan... ja yks kuva pitäs vielä ottaa (miksei kahta?). "löydä uusia ystäviä", "rakasta vielä kerran". toi rakastamis-homma on kyllä ihan tappoa, mutta ei se haittaa.

No comments: