December 15, 2008

se kisun näkönen pyramidi

mä haluun häämatkan jos on häätki. ei oo helppoo. kiva paikka pitäs olla joka ei tappas pankkitiliä, joka on muutenkin vähän heikossa hapessa.

suzi9mm says:
kairo?
Arttu says:
joo seki vois olla jännä
suzi9mm says:
700e viikosta, sis. hotellin
Arttu says:
kairo?
suzi9mm says:
onhan toi ihan vitusti, mut jos ryöstän pankin tms
suzi9mm says:
nii'
Arttu says:
onko linkkiä hotelliin tms?
suzi9mm says:
http://www.fi.kayak.com/kairo-hotels.pharaohs-doki.117819.ksp
Arttu says:
ok aika kasarimeininki mutta se voi olla iha hauskaakin :)
suzi9mm says:
toisaalta, mitä vittua me kairossa tehdää?
Arttu says:
voidaa käydä kattoo pyramideja
suzi9mm says:
?!
Arttu says:
nii
suzi9mm says:
jaa

pyramidit tuntu nyt liian kalliilta ja ehdotin Barcelonaa. siitä olen kuullut paljon hyvää ja ehkä siellä ei helmikuussa pyllykään jäädy. tämä miellytti myös Arttua.

varasin reissun, se on 360e vajaa viikko. hotla ihan keskustassa. odotan innolla espanjan safkoja.

kerkesin suihkussa hetken miettimään mikä oli oudosti...hmm. ei oo valoja! unohdin laittaa. toisaalta, näin jälkiviisaana, mihinpä niitä siellä tarviskaan, puhdasta tulee varmaan käsikopelollakin.

vituttaa kyllä ylimaallisesti. eikä nyt oo hirveesti ketään ketä syyttäs mut jos joku tielle osuu niin saa taas osansa :( mites jenni jos pesisit pyykkiä? vittu. ku ei nappaa ni ei. tarvii saada se kuva otettua ja stressaan siitä ihan vitusti. ja joku vielä kysyy miksen kuvaa ihan työkseni. olisin ranteet auki saatanan kuukaudessa.

postissa piti käydä kun oli tullu joku pakettikortti mutta jonot oli sellaset....hohhoijaa. ei mulla kiire ole mutta jostain syystä postissa jonottaminen on aina saatanallisen rasittavaa kun mummot miettii minkänäköstä merkkiä ostas ja montako, ja sit oikeesti ne postin 27 eri pkettivaihtoehtoa, niistä on jo fiksummallakin vaikea valita, että rahtia tai postipakettina vai kuumaleimapakettina vai yön yli pakettina vai mitä helv. en sit jääny sinne postiin jonottelee, voin hakea juttuni joku toinen päivä. hain tänää sit vaa kaupasta omenoita ja ruispaloja.

ja nyt vellon itsesäälissä, se on aina hyvä vaihtoehto jos ei muuta keksi.

No comments: