December 23, 2008

tuntuu oikeastaan vähän joululta

jotkut tyypit on kusipäitä. väkivalta ei ole ratkaisu mutta se kuulostaa siltä että se olis. on ymmärrettävää kai siis jos joku erehtyy. huh.

hyvä kun ihmiset kysyy joissain tilanteissa aionko lomailla... eivät tietenkää muista että aika lomallahan mä täs oon ollu hetken aikaa...:D jos mun pitää joku esitys ens maanantaiks kehitellä siitä kuinka jotain webbisivua kehitetään niin ei se ihan lomafiiliksiä vie. kieltämättä tähän nyt on pakkaantunut enemmän ohjelmaa töihin liittyen kuin odotin, mutta mikäs siinä. kiva kun tietää et heti tammikuun alussa alkaa isompi työrupeama, ja vitun haastava oikeesti. aika samanlai ku jos...en tiä, Anttila perustas musakaupan nettiin tms. no ei ihan, mut about. tän kun teen hyvin ni onko vähän hyvännäköi cv:ssä? ei se cv oo maailman tärkein juttu mutta se on kyl kiva jos haluu jatkossakin tälläsiä. ja tajuan että mitä paremmaks mut reittaa ni sitä helpommin voin saada duuneja omilla ehdoillani (ihan ku ne nyt niin pahat olis) mut siis osa-aikaisena tai muuten joustavasti.

tänää pitäs ottaa jouluteema-kuva taas. katotaa mitä siitäkin tulee kun en oo pitkään aikaan mitääkonseptuaalista juuri tehny. freelance-kuvissa laitan kaupalliset lasit päähän ja vähän himmailen ettei mene överiksi kuten mulla muuten menee ehkä.

No comments: